Lado Bartoniček (Atmospheric) predstavlja prvi samostalni singl ‘Još jednom’ kojim najavljuje i album prvijenac

Lado Bartoniček (Atmospheric) predstavlja prvi samostalni singl ‘Još jednom’ kojim najavljuje i album prvijenac

Lado Bartoniček, mnogima vjerojatno poznatiji kroz bend Atmospheric, predstavlja svoj prvi, kantautorski singl Još jednom. Zvuk sasvim drukčiji od onog kojeg stvara s Atmosphericom, Ladinom samostalnom izražavanju itekako paše.

Ovo mu nije prvi rad rad izvan Atmospherica. Krajem 2020. objavio je svoju prvu suradnju s američkom kantautoricom Matildom Krulder I Am, sjajnu indie pjesmu koja je osvojila na prvu. Suradnja se nastavila te su proljetos objavili Sink to Me, vrlo radiofoničan singl kojim su najavili nove zajedničke pjesme.

Kroz samostalni projekt Lado kombinira i odlično se snalazi u raznim glazbenim žanrovima, a najavio je i samostalni album kojim će objediniti pjesme nastajale tijekom desetak godina. O planiranom albumu Lado kaže: Bit će tu svega, od popa, rocka, baladi i instrumentala. Radujem se stvaranju novih pjesama i albumu.

Još jednom je pjesma ska, rock zvuka, brza, dinamična i kratka! Energičan i uplifting song uz koji ćete sigurno zaplesati! Tema je ljubavna, sjetna, ali uz odličnu glazbenu kombinaciju, trenutni je mood booster!

Takav je i spot, za čiju je lokaciju odlično poslužio novi izložbeni prostor Kaštela Zrinskih u Brodu na Kupi. Crno-bijela tehnika snimanja, kolorirani detalj, jednostavne linije i minimalizam interijera, postigli su baš onaj pravi vizualni efekt koji prati ovu novu, energičnu pjesmu svestranog riječkog umjetnika.

Tekst, glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Lado, dok je i ovaj put iza kamere i fotoaparata bila Ana Bartoniček.

FOTO: Ana Bartoniček

Marina Pauletić

Studentica Filozofskog fakulteta u Rijeci, buduća prevoditeljica. Uz pisanje i čitanje velika ljubav su joj učenje stranih jezika te istraživanje i posjećivanje novih mjesta.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori