Lana Jurčević u podcastu Tronožac otkrila hoće li se ikada upustiti u cajke, kakve žene preferira i još mnogo toga zabavnoga

Lana Jurčević u podcastu Tronožac otkrila hoće li se ikada upustiti u cajke, kakve žene preferira i još mnogo toga zabavnoga

Lana Jurčević (aka La Lana) primjer je osobe koju uspjesi u glazbenoj i poduzetničkoj karijeri nisu uzdigli u nebesa iznad običnih smrtnika. Da je kulerica kojoj nije do glumatanja i izigravanja veličine potvrdila je u novoj epizodi mini podcasta Tronožac, gdje joj nije bilo ispod časti sjesti na tronožac koji je jeftiniji od pakiranja troslojnog wc papira te odgovarati na blesava i hipotetska koja su trademark podcasta Tronožac

Iako je misija Tronošca razgovarati s gostima o raznim zabavnim glupostima i ne doticati se glazbene karijere gostiju, Lanu je ipak zadesilo jedno pitanje koje se tiče njene glazbene karijere

Kako danima Hrvati luduju za srpskim predstavnicama na Eurosongu Hurricane koje su pjevale Loco Loco, Lana se dotaknula toga bi li pjevala cajke da živi u Srbiji.

Ne bi pjevala cajke,. Imala sam fazu u svojim ranijim dvadesetima kad me to držalo. Bilo je tu nekih užasno melodičnih pjesama koje su imale tog nekog safta, kao pjesma Crveni lak. Nejdemo možda u onaj hard core jer mi to nekako ne paše, ne znam kud bi sama sa sobom. Ja mislim da to ne bi mom glasu to pasalo, tu ja ne bi bila uvjerljiva, mislim da mi ljudi tu ne bi vjerovali. Mislim da ja kao ja ne šaljem taj vibe.

Lana Jurčević

Jedna od blesavih tema razgovora podcasta bio je i neizbježan modni dodatak u posljednjih nekoliko godina – goli zglobovi

Lana se naježila od same pomisli na gole zglobove te se dotaknula svoje zanimljive zimogrozne navike.

Ja sam jako zimogrozna, ja spavam s fenom. Moj fen i ja smo BFF, u svim momentima, ljeto, jesen, zima, proljeće, nije bitno, fen je uvijek uz mene. Skužila sam da na mene djeluje i psihoterapeutski. I to sam sretna ako se ne zapalim do jutra.

Lana Jurčević

Lana se često spominje u kontekstu najljepših Hrvatica, a nju se često ispituje o njenom ljubavnom životu te o njenim vezama. Kako bi se napravio mali twist,  voditeljica Ivona Lenard pitala ju je – tko su joj najljepše žene? “Nekad sam preferirala manekenke poput Cindy Crawford, a sad sam skužila da više volim plavuše”, odgovorila je, a i otkrila je kako je kao mala bilja zaljubljena u Nicka Cartera iz Backstreet Boysa. Tko nije? 

Osim vrckavih tema, našlo se u Tronošcu malo i ozbiljnijih tema

Kako je svibanj mjesec podizanja svijesti o mentalnim bolestima, Lana je odlučila dati dobar self-care savjet. Ipak je logično dobiti savjet od osobe koja najbolje zna što samoća čini. Kad sam bila klinka, bila je sramota ići psihologu. Mislim da sada nije to kako bi trebalo biti, mislim da je to sasvim najnormalnija stvar. Kao što ideš doktoru za prehladu, kao što ideš ginekologu…mislim da je mentalno zdravlje najvažnije. Ako nisi mentalno dobro, tvoje tijelo to itekako pokazuje, poručila je Lana i nadodala kako svi trebaju čim više pričati o mentalnim bolestima kako bi se izbrisala stigma, a osobito u ovim ludim vremenima. 

Što je još otkrila jedna od omiljenijih hrvatskih pjevačica s ogromnom vojskom fanova doznajte na YouTube kanalu Tronožac show i na IGTV-u.

O Tronošcu

U slučaju da niste čuli za Tronožac, riječ je o mini podcastu u kojem se otkriva ne-glazbena strana naših glazbenika. Iako svakog muzikoholičara zanima kada će naši glazbenici izbaciti novi album, što ih inspirira u radu itd., ekipa Tronošca ipak više preferira random razgovore koji rezultiraju dobrom zezancijom i odmorom od “šablonskih” intervjua.

Dok se svi i dalje prilagođavamo pandemijskom novom normalnom te iščekujemo povratak starog normalnog, voditeljica i producentica Tronošca Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić za dobro raspoloženje preporučuju Tronožac show koji nudi novo nenormalno. 


Do sada su u mini podcastu Tronožac gostovali Davor Gobac, Pocket Palma, Shamso 69 iz Brkova, Branimir i Tali iz benda Svemirko i Željka Veverec (Je Veux).

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori