fbpx

Legendarni Shamso 69 iz Brkova gost je ovotjednog YouTube showa Tronožac

Legendarni Shamso 69 iz Brkova gost je ovotjednog YouTube showa Tronožac

Shamso 69 aka Vedran Pehar iz Brkova popio je s voditeljicom emisije bombicu ljekovitog napitka od pelina i uljepšao četvrtu epizodu YouTube showa Tronožac. Kao i u svakoj epizodi Tronošca, tako ni u ovoj pitanja nisu bila previše prepametna, ali je Shamso pristao na pravila igre Tronošca i dao im prezabavne odgovore.

Kako se Tronožac show sastoji od hipotetskih i leksikon pitanja, voditeljica Ivona Lenard pitala je Shamsu kako bi izgledala njegova birtija iz snova jer, budimo realni, tko od nas nije maštao o tome da otvori svoj kafić ili kafanu?

Zamišljam to kao birtiju u kojoj je stalo vrijeme, da budu karirani stolnjaci, da pišu stihovi po zidovima, da ekipa dolazi. Sve je to lijepo i krasno, ali tko bi to vodio? Kažu neki moji prijatelji koji imaju te lokale da gazda uvijek mora biti u birtiji. Ako nema gazde, sve se raspada. Konobari kradu, otimaju, nemam pojma šta sve rade i nastane totalni kaos, gosti počinju razbijati, nema reda, nema ničega, onda ti to znali da postaneš alkos teški jer ti si stalno tamo i stalno moraš okrenuti rundu, mudro je zaključio Shamso.

Da ne bi bilo da se samo o alkoholu pričao, Shamso je i otkrio kako bi izgledao njegov imaginarni post-pandemijski festival kojeg bi organizirao za hrvatsku dijasporu u Irskoj, gdje Brkovi često nastupaju.

Zvao bi prvo Turbonegro, Danziga, to dvoje sigurno i onda bi napravio totalni paradoks i zvao bi neke narodnjake, totalno bi sve pomiješao da se svima zgadi, ali da svima bude super, otkrio je Shamso, kojeg su s plavom fudbalerkom često uspoređivali s Tiger Kingom, zbog čega mu je voditeljica nadjenula novo ime – Shamso Exotic.

Raj bi izgledao kao Brijuni, a u paklu bi stalno svirala aktualna lista hrvatskih Top 40

Shamso i Ivona dotaknuli su se i “teške filozofije” pa je tako Shamso opisao svoju viziju raja i pakla: “Raj bi izgledao kao Brijuni, a u paklu bi stalno svirala aktualna lista hrvatskih Top 40”, izjavio je balkanski Tiger King bez tigrova.

O čemu se još pričalo sa Shamsom otkrijte u četvrtoj epizodi Tronožac showa

U slučaju da niste čuli za Tronožac (anti)show, riječ je o novom YouTube kanalu na kojem možete gledati nimalo obične intervjue s glazbenicima!

Ok, na prvu ne zvuči nimalo inovativno, ali čim kliknete na neki od intervjua, bit će vam jasno da su ovi intervjui sve, ali samo ne suhoparni i predvidljivi. Predvidljivost se ubija pitanjima koji su kombinacija leksikon-pitanja te suludih hipotetskih pitanja kakva ne očekuješ iz usta trijezne osobe. 

Pored toga, u ovim intervjuima nećete naletjeti na pitanja poput “kada će idući koncert” ili “što te inspiriralo za novi album. Servisne informacije autorice showa prepuštaju drugima, njima je bitnije iz muzičara izvući čim više zezancija koja svima uvijek dobro dođe. Ludim pitanjima Tronožac show nudi platformu na kojoj se glazbenici mogu zabaviti te predstaviti u drugačijem svjetlu. 

Dok se svi i dalje prilagođavamo “novom normalnom” u doba pandemije te iščekujemo povratak koliko toliko “starog normalnog”, voditeljica i producentica Tronošca Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić za dobro raspoloženje preporučuju Tronožac show koji nudi “novo nenormalno”. 

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *