Lela Kaplowitz u novoj emisiji KolibriS: ‘Volim jazz jer mi pruža slobodu ekspresije više nego bilo koji drugi žanr u glazbi’

Lela Kaplowitz u novoj emisiji KolibriS: ‘Volim jazz jer mi pruža slobodu ekspresije više nego bilo koji drugi žanr u glazbi’

Nakon repa, hip-hopa i opere, emisija KolibriS posvetila se i jazzu! Lela Kaplowitz cijenjena je hrvatska jazz vokalistica sa svjetskim glazbenim iskustvom koje obuhvaća nastupe na brojnim prestižnim jazz festivalima s vrhunskim jazz glazbenicima diljem svijeta uključujući i nastupe u Madison Square Gardenu, Birdlandu i Blue Noteu u New Yorku.

Uz samostalno glazbeno djelovanje, Lela podučava tehniku pjevanja i jazz improvizaciju, te održava seminare jazz pjevanja po regiji. Ujedno je i voditeljica Udruge ATOM s kojom putuje po cijeloj Hrvatskoj i održava radionice “Jazz na kotačima” za djecu i mlade, te promiče jazz glazbu među mlađim naraštajima. Lela je osvojila i brojne nagrade i priznanja za svoj rad, a o svim navedenim iskustvima detaljnije smo porazgovarali u emisiji.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori