Ležaljke na plaži zamijenite šatorom jer uskoro počinje 6. Zelinska šatorijada

Zelinska šatorijada, manifestacija kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi, ove 2022. godine održava se po šesti put! Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC-a od petka do nedjelje, od 19. do 21. kolovoza i postavite šator. Organizirajte svoj mali “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelite zajedničke doživljaje i družite se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizirat će se odbojka na pijesku, igra graničara, ali i druge zabavne igre. Društvo Naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinut će se da se svi na 6. Zelinskoj šatorijadi dobro zabave. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave neće nedostajati!

6. Zelinska šatorijada – kako se pripremiti za kampiranje?

Hrana

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi. Najbolje je uzeti sa sobom konzerviranu hranu, voće, povrće i lako probavljivu hranu. Za ručak i večeru bit će zapaljena vatrica za roštilj! Ne zaboravite uzeti meso, povrće i začine!

Oprema

Trebat će vam šator i vreća za spavanje, a za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće. Neka vam je na spisku i pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, dodatne baterije, društvene igre, karte, rezervna odjeća… A ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati!

Kada Zelinska šatorijada počinje i kako se prijaviti?

Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje. Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava. Prijave se primaju do srijede, 17. kolovoza 2022. godine. Postavljenje šatora, tj. početak Zelinske šatorijade je u petak, 19. kolovoza u 15 sati. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani su sanitarni čvorovi, a za miran i siguran san ove godine brine se Lupus zaštita. Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom putem broja 01 2061 808.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori