Ljeto je u Parku: Posjetili smo Ribnjak i zaronili u 50-e

Ljeto je u Parku: Posjetili smo Ribnjak i zaronili u 50-e

Kažu da nije dobro vraćati se u prošlost, nego gledati u budućnost, no neka prošla vremena bila su zaista sjajna i treba ih se sjećati i podsjećati. Jedno od njih je Zagreb sredinom prošlog stoljeća, u vrijeme kada je javno kupalište na Savi bilo pravi pravcati hit – stajalo je u najavi događaja Ljeto je u Parku.

Glazba, stajling i atmosfera sinoć su zaista otvorili vremenski portal u kojem smo zaronili u 50-e i 60-e.

Ribnjakom su odzvanjali bezvremenski hitovi domaćih (Gabi Novak, Arsen Dedić), ali i stranih izvođača, poput Rocca Granata, a za glazbeni vremeplov bio je zadužen DJ Kuna.

Pun ljetni pogodak za Pivovaru Medvedgrad

Za žedna nepca pobrinula se Pivovara Medvedgrad svojom ljetnom poslasticom – belgijskim pšeničnim pivom s dodatkom kore gorke naranče i korijandera.

Ocjena redakcije: nosimo ga doma, 10/10!

Petak, dan za – GIN!

Are you UP for something #GINteresting this Friday?

Da kokteli petkom lakše teku pobrinut će se Slaven Tušek aka Pips. DJ i Promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom, vječni student elektrotehnike. Hedonist. Vrsni poznavatelj tradicionalnih domaćih pića. Interes za glazbu pokazuje još kao klinac kada upisuje osnovnu glazbenu školu i stječe klasičnu glazbenu izobrazbu. 2000. se zaljubljuje u elektronsku plesnu glazbu te počinje razvijati svoj skill za DJ pultom. Prvi nastup upisan je 2002. i od tada nastupa po klubovima i festivalima diljem regije pa i šire. Resident je i osnivač Casa programa gdje ispoljava svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku. Član je Hrvatske Funk Delegacije i neumorni istraživač dobrog funka i soula koji tjera na ples.

Tri su #SAXGIN a i barem tri razloga da se lijepo opustite ovog petka uz lagane ljetne koktele:

🍹PABLO ⇢ Sax Gin Original + Tonic Classic + kriška limuna

🍹BORUTOV PINKY ⇢ Sax Gin Pink + Tonic Classic + ružica classic

🍹KISELI REMA ⇢ Sax Gin Citrus + Tonic Classic + kriška limuna

Ostatak programa možete pronaći na Facebook stranici Art Parka.

Program za ovaj tjedan 🌿

Objavljuje Art Park ZagrebUtorak, 28. srpnja 2020.

FOTO: Beli Zagreb Grad

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori