Ljeto na Green River Festivalu se nastavlja uz nastup legendarnog benda Denis&Denis i Ribičku večer

Ljeto na Green River Festivalu se nastavlja uz nastup legendarnog benda Denis&Denis i Ribičku večer

Iako smo klimatološki ušli u jesen, ljeto na Green River Festivalu još uvijek nije gotovo. U subotu, 4. rujna s početkom u 18 na već poznatoj lokaciji kod Hendrixovog mosta održat će se velika Ribička večer. Sportsko-ribolovno društvo iz Slavonskog broda na tradicionalan će način pripremati šarana na rašljama i fiš. Čak i ako niste ljubitelji riječne ribe, savjetujemo vam da ove delicije probate, sigurni smo da ćete biti oduševljeni.

Gastronomske užitke začinit ćemo koncertom legendarnog riječkog electro-pop benda kojeg zasigurno znaju sve generacije – Denis&Denis koji počinje u 20 sati. “Soba 23”, “Program tvog kompjutera”, “Ja sam lažljiva”, “Voli me još ovu noć”, “Oaza snova” – samo su neke od njihovih megauspješnica kojima će zagrijavati atmosferu na rijeci Savi, a solarna plaža uz Hendrixov most je kao stvorena za veliki plesni podij pod zvijezdama i uživanje pod svim epidemiološkim mjerama.

Ulaz na koncert i na Festival je besplatan, a više informacija pogledajte na Facebook stranici Green River i Instagramu green_river_fest.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori