fbpx

LOFT najavljuje Noć kazališta: Lutkarska organizacija koju fakat trebamo

LOFT najavljuje Noć kazališta: Lutkarska organizacija koju fakat trebamo

Lovci na snove zaposlenici su tvrtke specijalizirane za dječje snove. Svake noći uvijek iznova lovci se bude kako bi svojoj klijentici, maloj Franki, osigurali miran, zdrav i dug san. No jedne noći pojavi se problem, i lovci na snove moraju ga riješiti! Uzimaju svoje snovokacige, vežu pojaseve, hitro se bacaju na posao.. Ali, znaju li što rade? Hoće li uspjeti riješiti problem?

Lovci na snove najsimpatičniji su par hrvatskog glumišta. Oni ne govore, a sve im se vidi na licima! Boje se vještice, a bore se poput Captaina Americe! Voze avione, a nekad avione voze njih! Žustro se spremaju za svoje avanture, ali, opet, ponekad vole sjesti i odmoriti. Popiti kavu, zaplesati stiskavac i sami uroniti u svijet snova.

Lovci na snove potpuno je drugačije kazališno iskustvo, avantura kroz viđeno i neviđeno, zemlju i zrak, džunglu i more

Kombinirajući malo riječi, a mnogo pokreta, glazbe, zvukova i predmeta, ova predstava svakome nudi ponešto, a svima daje sve. A boje, o bojama nećemo ni počinjati!

I zato pozivamo sve one koji su napunili minimalno 5 godina i misle svojom glavom. Pozivamo i one koji su pogledali sve predstave u Zagrebu i okolici pa žele još! Ili one koji nisu pogledali sve, ali žele nešto dugačije. Ili one koji misle da kazalište ne vole, a to misle samo zato što još nisu pogledali Lovce na snove. Pozivamo sve željne novih kazališnih simpatija, jer naši Lovci upravo to jesu – predstava za stvaranje cjeloživotnih kazališnih simpatija!

Autorski tim

  • lovci na snove: Neven Matoša i Bruno Kontrec
  • arhitektica snova: Morana Dolenc
  • spiritus movens lovaca na snove: Petra Prša
  • analitičarka snovidbenih procesa: Anja Pletikosa
  • tvorac šumova, tonova i zvučne kulise snova i svijeta izvan njih: Luka Vrbanec
  • tvorac realnih i imaginarnih osvjetljenja snova: Ivan Štrok

Praktične informacije

Najnovija zagrebačka izvedba predstave odvija se u sklopu Noći kazališta 21.11.2020. u Kazalištu Mala scena u 20h.

Ulaznice po 30 kn možete rezervirati na uoloft@gmail.com ili ih možete kupiti na blagajni Male scene!

LOFT-ov tim iz snova vodi računa o epidemiološkim mjerama. Molimo roditelje naših gledatelja da također vode računa o zdravlju svih nas. Kazalište je i dalje sigurno mjesto u gradu!

Predstavu financijski podržava Ministarstvo kulture RH.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *