Lu Jakelić i Flyer dolaze pred brodsku publiku na ovogodišnjem CMC 200 Festivalu

Lu Jakelić i Flyer dolaze pred brodsku publiku na ovogodišnjem CMC 200 Festivalu

Lu Jakelić napokon dolazi pred brodsku publiku

Mjesec dana dijeli nas od šestog izdanja najvećeg slavonskog pop i rock festivala na koji stiže Lu Jakelić. Svojim autentičnim autorskim rukopisom donijela je osvježenje na domaću glazbenu scenu, a svojom glazbom začinit će kraj ljeta u Slavonskom Brodu. Dobar glas daleko se čuje pa je nemoguće ne znati za slavonske specijalitete. Isto vrijedi i za glazbu: Lu Jakelić Slavonci već dugo zovu u svoje krajeve. 

“Jako se radujem, ne samo zbog nastupa nego zbog svega oko festivala. Konačno mogu reći da dolazim tamo jer me na društvenim mrežama već dugo traže i zovu. U Slavonski Brod dolazim s bendom po prvi puta. Vesele me dobri i srčani ljudi s kojima sam uvijek imala dobrih iskustava, a naravno, veseli me i hrana. Izvest ću kantautorske pjesme koje ljudi najčešće traže i one koje uživo nisu imali prilike čuti zbog pandemijske pauze koja nas je sve zadesila”, rekla je kantautorica.

Za nastup u Tvrđavi Brod Lu će odabrati najbolje od najboljeg, počevši od uspješnica s albuma prvijenca “Sve o čemu sam šutjela” do novih singlova kojima najavljuje drugi studijski album “Šesto čulo”. Jesen će za Lu biti u znaku novog albuma, a posljednji vikend u kolovozu u mirisima slavonskih delicija i CMC 200 Slavonija Festa.

Grupa Flyer se vraća na CMC 200 Slavonija fest

Prva asocijacija izvođačima koji nastupaju na festivalu u Slavonskom Brodu uvijek su tri stvari: divni ljudi, fina hrana i CMC 200!Grupa Flyer zato rijetko propušta priliku posjetiti Slavonski Brod i iznova se oduševiti ljudima i gradom. Ležerni i opušteni Flyerovci iznenadit će nas svojim odabirom pjesama za nastup, među kojima će se svakako naći njihov aktualni singl “Dan po dan” koji je vrlo brzo osvojio radijski eter.

“Od početka smo uz CMC 200 Slavonija fest, uvijek uživamo tamo jer su u Slavonskome Brodu toliko dobri domaćini. Ne znam koliko smo puta bili, ali znam da samo jednom nismo bili. Atmosfera je uvijek super, a organizacija je tako dobra da se mi moramo samo pojaviti s osmjehom na licu i spremni za nastup. Veselimo se izvesti novu pjesmu “Dan po dan” i naše hitove za koje se nadam da će i publika otpjevati s nama”, rekla je frontwoman benda Petra Kožar.

Osim što se vesele vlastitim nastupima, izvođači CMC 200 Slavonija festa vole poslušati i kolege, a Petra je otkrila da se ona posebno raduje nastupima Bang Banga i Lu Jakelić s bendom. Jesen stiže, a s njom za Flyer i novi singl. Do tada uživamo u njihovom “Greatest Hits Collection” izdanju i skupa s njima plešemo u Tvrđavi Brod.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori