LUCE ima novi singl koji će vas natjerati na ples i izvući vam osmijeh na lice

LUCE ima novi singl koji će vas natjerati na ples i izvući vam osmijeh na lice

Novi singl Luce ‘Zašto‘ energičan je plesni singl koji je ujedno i pravo osvježenje u Lucinom glazbenom opusu. Svojim osebujnim glasom i izvedbom, Luce se dotiče velikih soul i pop diva, dok razigrani bend daje energiju i puls koji vješto balansira između retro zvuka i moderne produkcije. Dozu pozitivne drskosti i snažnog stava dodatno naglašava brass sekcija te pumpajući ritam iskusnih muzičara pratećeg benda, a Lucina vokalna izvedba sugestivno nas vodi kroz ovaj ritmičan singl.

U pjesmi “Zašto” pokazala sam svoju drugu, malo manje poznatu, odvažniju stranu sebe, koja kao što kaže tekst pjesme, nije baš spremna na kompromise. Zajedno s producentom i koautorom pjesme Alanom Dovićem, napravili smo jednu energičnu kombinaciju retro sounda s elementima moderne produkcije koja je uz pomoć mog benda (Filip Pavić, Marino Vinja, Vibor Čerič, Edi Grubišić) i gostujućih glazbenika (Tea Zec, Dino Antonić, Stipe Mađor, Mario Bočić) dobila dušu i karakter kojeg, čini mi se, u današnje vrijeme nedostaje u eteru. Još iz perioda kad je pjesma bila u demo fazi, svako slušanje bi mi izazvalo onaj spontani, blesavi smješak na licu i noge bi same krenule u “čagu”, a nadam se da će pjesma upravo takvu reakciju izazivati i kod njenih budućih slušatelja.

LUCE

Pjesma ‘Zašto’ Lucin je četvrti singl kojim najavljuje drugi studijski album

Dosad je publici već predstavila ‘Imam razlog’‘Svaki put’‘U sjećanju’, nastali u suradnji s Alanom Dovićem koji zajedno s Luce potpisuje tekst novog singla ‘Zašto’. Uz tekst, potpisuje glazbu, aranžman i produkciju pjesme.

Vokalna izvedba Luce je na visokom nivou te sugestivno i stilski vodi kroz ovaj ritmičan singl. Pjesma progovara iz kuta osobe koja je nedavno izišla iz veze te joj tek sada postaje jasno kakav je to bio neravnopravni odnos. Isto tako ona postaje jača, samosvjesna i uspješno se pozicionira u situaciji gdje bi mogla ponovno posustati. Osim kratke priče koja proleti u ovoj razigranoj pjesmi, konačna je poruka da se treba nasmijati, hrabro nastaviti te otvoreno progovoriti i zauzeti se za sebe.

Alan Dović

Pjesmu je vizualno zaokružio mladi redatelj Dino Nikšić uz pomoć montažera Ivana Stjepana Lucića.

Htjeli smo vizualno dočarati tu energičnost, šarenilo i pozitivu o kojoj pjesma govori, a i atmosfera na snimanju bila je zabavna uz puno smijeha i dobre vibre, baš kako i priliči ovoj pjesmi. Snimali smo u jednom divnom, šašavo i funky uređenom zagrebačkom prostoru koji se uskoro otvara, a u spotu se pojavljuju i dečki iz benda koji su mi se pridružili na snimanju.

LUCE

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori