Maja Cipek u emisiji KolibriS: Primarno mi je slikarstvo, to sam znala valjda još od vrtića

Maja Cipek u emisiji KolibriS: Primarno mi je slikarstvo, to sam znala valjda još od vrtića

Ovotjedna emisija KolibriS ugostila je svestranu Maju Cipek koja djeluje u nekoliko umjetničkih područja – glazbi, dizajnu tekstila, slikarstvu i ilustraciji. Naime, Maja Cipek je prvo diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer dizajn tekstila i odjeće, no to joj nije bilo dovoljno pa je nekoliko godina kasnije diplomirala i na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u klasi prof. Miroslava Šuteja.

Uz dizajn tekstila i odjeće i likovnu akademiju Maja je maturirala i solo pjevanje na Glazbenoj školi Ferdo Livadić u Samoboru u klasi profesorice Branke Cvetković 2011. godine.

Zašto je Maja sašila klasični ženski komplet od vojne cerade te kako je došla na ideju izrade haljine na tregere od vojne padobranske torbe, što je Radiona, a što Flourescentne formacije, kako je izgledala izložba u rudniku, ali i kako je živjeti u Samoboru i koje su najzanimljivije legende koje vežemo uz Samobor saznajte u novoj emisiji KolibriS.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori