Mala scena donosi još jedan prijenos predstave uživo

Mala scena donosi još jedan prijenos predstave uživo

U subotu, 4. travnja u 17 sati, kazalište Mala scena će uživo, u sklopu inicijative Mala scena online, prenositi izvedbu predstave Priča o glasu Buge Marije Šimić i Morane Dolenc.

Nakon uspješnih prijenosa Priče o oblaku, Huligana, Iglice te Priče o vodi, Mala scena donosi još jedan naslov za najmlađe, djecu od 1,5 godine naviše.

Priča o glasu otkriva publici kako nastaje glas, kako funkcionira, otkriva kako glas direktno povezuje osobu s drugom osobom, postavlja pitanje možemo li uhvatiti glas i otkriva da nema velike razlike između beba, odraslih osoba i na kraju krajeva, opernih pjevača.

Izvor: Mala scena

Ljudsko glasanje zapravo je pjevanje, a glas najbliži način komunikacije između ljudi. Čak i ako ne čujemo zvuk glasa, možemo osjetiti njegove vibracije. Predstava potiče djecu na glasanje, upoznavanje sebe i svoga tijela, igranje s glasom i tijelom te oslobađanje glasa – pa tako i svoje osobnosti.

Kazalište Mala scena jedino u Hrvatskoj uživo prenosi izvedbe svojih predstava, koje se nakon izvedbe mogu pogledati i naknadno, na zahtjev. Izvedbe predstava u sklopu inicijative Mala scena online moguće je pokloniti nekome za rođendan, a dostupni su i grupni popusti.

Pristup prijenosu dostupan je po cijeni od 35 kuna. Cijena vrijedi za jedan uređaj tako da cijela obitelj može uživati u kazališnom iskustvu iz prvog reda!

Ostanite doma i pratite Malu scenu online!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori