Mali piknik svakog petka u kolovozu pretvara Gornji grad u mjesto susreta

Mali piknik svakog petka u kolovozu pretvara Gornji grad u mjesto susreta

Počeo je Mali piknik koji svakog kolovoza Gornji grad pretvara u mjesto sretnih susreta i lokalnih poslastica, unoseći pravo osvježenje u gradsku ponudu kulturno-turističkih sadržaja.

Mali piknik priča jednu drugačiju ljetnu piknik-priču

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Mali piknik će i ove godine na jednoj od najljepših gradskih lokacija, ispod krošnji gornjogradskog parka Bele IV., rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad, okupiti nasmijana lica, istražiti ljetne okuse malih lokalnih proizvođača i ispričati drugačiju ljetnu piknik-priču.

Uz proizvode nekolicine malih proizvođača, nezaobilazno vino u svim bojama, craft pivu i prirodne sokove, ove godine na meni Malog piknika uskaču i raznoliki zalogaji od lokalnih i sezonskih namirnica s potpisom bistroa Vještica koji se posvećuje okusima tradicionalne kuhinje.

Svakim petkom do kraja kolovoza

Opušteni razgovori uz svijeće, bosonogo ležanje na travi, starogradski romantični ambijent, lokalne poslastice i posebni zajednički trenuci male su stvari koje Malom pikniku daju poseban šarm, upisujući ga na listu događanja koja morate posjetiti barem jednom.

Stoga, ako provodite kolovoz u Zagrebu, rezervirajte najmanje jedan petak za uživanje u svim onim jednostavnim stvarima koje dolaze s Malim piknikom, otpustite sve brige, okupite obitelj i drage prijatelje, izvedite svoj par na romantičan spoj, podijelite dekicu i koji zalogaj sa psom…

Ulaz je slobodan, uz pridržavanje propisanih epidemioloških pravila i mjera, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje! Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba.

FOTO: Niko Goga/FB Mali piknik

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori