Maligani imaju bombastičnu ljetnu dizalicu za ples: Poslušajte ‘Pali s Marsa’

Maligani imaju bombastičnu ljetnu dizalicu za ples: Poslušajte ‘Pali s Marsa’

Maligani predstavljaju novu pjesmu i spot pod nazivom “Pali s Marsa”. Iako ovaj mladi bend postoji tek tri godine, iza sebe ima pjesme koje na koncertima pjevaju sve generacije. Čini se kao da su stvarno pali s Marsa, jer u kratkom periodu su postali prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a nema nastupa gdje ih djevojke ne dočekaju u prvim redovima. Mlada dalmatinsko-zagorska kombinacija povezana od Knina do Ivanca i Novog Marofa svojim pjesmama i nastupima plijeni pažnju diljem Hrvatske i Slovenije. Prosjek godina im je dvadesetak, a postavu čine pjevač i frontmen, Kninjanin Daniel Jurković, bubnjar Martin Kozina, gitarist Ivan Ficko iz Ivanca i basist Mihael Toma iz okolice Novog Marofa. 

Producent i autor bend je Nikola Bosilj koji za novu pjesmu “Pali s Marsa” potpisuje glazbu, Nenad Ninčević je napisao tekst, a aranžman je raspisao Branimir Mihaljević. Veselu, ritmičnu i totalno drugačiju novu pjesmu Maligana prati zanimljivi i dinamičan videospot u režiji Marka Zeljkovića u kojemu se lijepa i simpatična Antonija Bubalo bori s imaginarnim zombijima u Danielovoj glavi dok on svakog muškarca doživljava kao prijetnju čim ju pogleda. Poznati stilist Ivan Friščić zaslužan je i ovaj put za odličan imidž benda. 

“Došlo je vrijeme za novu pjesmu koja je na sliku i priliku benda. Nadam se da ćemo ovim videospotom, koji prikazuje simpatičnu zombi apokalipsu u mojoj glavi, publici izmamiti osmijeh na lice. Maligani rade punom parom i samo čekamo da publici pružimo eksploziju dobre vibre kroz pjesmu i nastupe. Ekipa, vežite se. Padamo s Marsa”, izjavio je pjevač Daniel Jurković.

Mlade Maligane podržavaju diskografske kuće Karpo Media i Croatia Records, a uskoro se ponovo zatvaraju u studio gdje već spremaju nove pjesme za debitantski album kojeg najavljuju za kraj 2022. godine. 

“Nova pjesma ‘Pali s Marsa’ nosi zaraznu, poletnu energiju koju momci šire i na svojim nastupima. Ova ekipa ima veliki potencijal i vjerujem da će radom i upornošću, nastave li tako, daleko dogurati. Daniel je svojim vokalom dao pjesmi upravo ono što je ona i tražila, a cijeli bend je pokazao da se jako dobro snalaze i u glumačkim ulogama. Drago mi je da je publika prepoznala dosadašnje objavljene singlove i da ih pjevaju na koncertima što mi je kao autoru znak da idemo u pravom smjeru. Krajem godine planiramo izdavanje albuma prvijenca, a do tada svi pjevamo i skačemo uz novu bombastičnu ljetnu dizalicu za ples”, Nikola Bosilj, producent benda.

Maligani su početkom ove godine nastupili u Ljubljani u Areni Stožice ispred 12 000 ljudi, a na svojim Facebook i Instagram stranicama najavljuju brojne koncerte ovog ljeta u Ptuju, Varaždinu, Desterniku, Mariboru, Čakovcu itd. 

Ovi simpatični momci imaju jednostavnu poruku za publiku: “Prepustite se glazbi, ritmu i veselju i uživajte u životu; zapravo, prepustite se Maliganima i na tri minute se zajedno s nama odjavite sa Zemlje i plešite”.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori