Marija Šerifović objavila novu pjesmu nakon pet godina! Od sreće do jakih poruka: Dobra vam Nova godina i ona sljedeća… Ako je bude! 

Marija Šerifović objavila novu pjesmu nakon pet godina! Od sreće do jakih poruka: Dobra vam Nova godina i ona sljedeća… Ako je bude! 

Iako je novi glazbeni projekt najavljivala za jesen 2023. godine, neočekivano, regionalna glazbena zvijezda Marija Šerifović objavila je novu pjesmu neobičnog naziva “Dobar Vam dan”.

Bez obzira na to što u posljednjem periodu ostavlja niz uspješnih koncerata iza sebe, Marija Šerifović, pored brojnih poslovnih obaveza, dugo i temeljno radi na svom novom albumu. Pet godina publika čeka na novi album, no iako je najavila da već dugo radi na njemu, na iznenađenje mnogih, regionalna glazbena zvijezda objavila je novu pjesmu “Dobar vam dan”, koju potpisuju Darko Dimitrov i Leontina Vukomanović. 

Glazbena zvijezda smatra da o ovom projektu treba govoriti publika i da se pjesmom “Dobar vam dan” obraća svim onim ljudima, kako kaže, koji žive u svijetu koji podsjeća na džunglu. U kaosu nepravde, laži, u svijetu u kojem ne postoji milosti i razumijevanja za nezaštićene i drugačije. 

“Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života, u gustoj mreži obmana, masovne hipnoze i laži gdje god da pogledate. Dobar vam dan u tami, gdje samo ljubav osvjetljava život i pokazuje put. Dobar vam dan u novoj prilici da sami zaslužite sve ono što se osvaja samo osobnom hrabrošću i svojim talentom. Dobra vam Nova godina i ona sljedeća… Ako je bude!”, zaključila je Marija Šerifović.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori