Mastermind grupe Chui, Toni Starešinić, pokreće svoju emisiju na Radiju 808

Mastermind grupe Chui, Toni Starešinić, pokreće svoju emisiju na Radiju 808

U nastavku pandemije koronavirusom i manjku koncerata, neki od Dancing Bearovih izvođača okušali su se u nekim drugačijim, a opet sličnim sferama, kako bi utažili žeđ za promicanjem kvalitetne glazbe koju bi svi trebali čuti.

Naime, mastermind, odnosno alfa i omega grupe ChuiToni Starešinić kreće s uređivanjem i vođenjem svoje prve radijske emisije. Riječ je o novoj emisiji pod nazivom ‘Chui ovu glazbu’ koja će se emitirati svakoga četvrtka na 93.9, novim zagrebačkim frekvencijama Radija 808, od 19:00 do 20:00 sati.

Toni će nas kroz novu emisiju ‘Chui ovu glazbu’ provesti kroz uzbudljivu glazbu koja nadilazi žanrove, dok će slušatelji ujedno imati mogućnost upoznati glazbenike istraživače koji imaju rijetku priliku doći do radijskih minuta, iako veći prostor definitivno zaslužuju.

Puštat će se glazba koja Tonija inspirira i utječe na njegovo vlastito glazbeno stvaralaštvo prvenstveno sa sastavima Chui i Mangroove, a koja je ugrađena u njegov glazbeni potpis i kod suradnji s Josipom Lisac, Edom Maajkom, Je Veux i mnogima drugima.

Dugo sam imao u glavi ideju za radijsku emisiju Chui ovu glazbu, u kojoj bi predstavljao publici glazbu koju volim i koja me inspirira za stvaranje svoje glazbe, a koja se jako rijetko čuje ili je uopće nema na domaćim radijskim postajama. I ova situacija s covidom i nedostatkom koncerata, gdje smo u godinu dana uspjeli odsvirati tek jedan pravi Chui koncert, me povukla da je i do kraja realiziram. Hvala Ilku Čuliću na podršci, slušajte Chui ovu glazbu na 808 svaki četvrtak od 19:00 do 20:00, na zagrebačkih 93.9 i online.

Toni Starešinić

Chui slušajte na digitalnim platformama Deezeru, YouTubeu i Spotifyju. Hvaljeni, posljednji album “Iz kapetanovog dnevnika” nabavite na LP-u i CD-u u Dancing Bear dućanima te putem  Dancing Bearove online trgovine.

FOTO: Ivan Buvinić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori