fbpx

MiniPolis: Interaktivni edukativni tematski park za djecu do 12 godina

MiniPolis: Interaktivni edukativni tematski park za djecu do 12 godina

Sigurnost, primjerena veličina te ugodan život za cijelu obitelj na vrhu su popisa razloga zbog kojih mnogi Zagreb smatraju zanimljivim obiteljskim turističkim odredištem. Štoviše, iz tih istih razloga mnogi stranci izabiru Zagreb za trajniji boravak pa i stalnu adresu.

Uz sigurnost i dostupnost sadržaja, na vrhu popisa zbog kojih je Zagreb među omiljenim city break destinacijama su i zagrebački parkovi te velik broj sadržaja za djecu. Od sada je razlog više za dolazak i novootvoreni MiniPolis, interaktivni edukativni tematski park namijenjen djeci od dvije do 12 godina.

Taj se pravi mali grad nalazi na površini od oko 1000 metara četvornih

U četrdesetak tematskih kućica mali posjetitelji imaju priliku upoznati brojna zanimanja – posjetiti vatrogasnu ili policijsku postaju, zračnu luku, liječničku ili stomatološku ordinaciju, veterinarsku ambulantu, novinsku redakciju… te će nakratko zaviriti u svijet odraslih, postati njegovim dijelom i na zabavan način učiti se kreativnosti i timskom radu, stjecati vještine… Djeca u MiniPolis dolaze u pratnji roditelja, ali će im na usluzi neprekidno biti stručno osoblje tematskog parka.

Djecu mlađu od dvije godine očekuje BabyPolis, posebno dizajniran i opremljen primjerenim didaktičkim i edukativnim sadržajem.

Važno je reći da je koncept MiniPolisa osmišljen u suradnji s dječjim psiholozima i pedagozima te je sigurnost djece u svako doba, uz primjeren odgovor i na vrijeme pandemije, na prvom mjestu.

FOTO: Facebook

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *