Miriiam donosi svoju atmosferu Božića u singlu ‘Cup of Coffee’

Miriiam donosi svoju atmosferu Božića u singlu ‘Cup of Coffee’

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam početkom studenog objavila je album “Call me Up” kojeg je predstavila istoimenim singlom. Sam album je oduševio slušatelje i kritiku. Miriiam u manje od mjesec dana od objave albuma ima preko 55 000 preslušavanja albuma i pjesama samo na digitalnoj platformi Spotify. Također kritika je suglasna da je njen album konkurent za jedan od najboljih albuma godine, a među ostalima Hrvoje Horvat za Večernji list piše: “Pa tako prvijenac Miriiam “Call Me Up” odmah ulazi na popis najboljih albuma godine kao jedno od iznenađenja na samom kraju sezone.”

Miriiam je u pauzi između singla “Call Me Up” i objavljivanja novih singlova s albuma u narednoj godini odlučila objaviti novi singl božićne atmosfere. Riječ je o pjesmi “Cup of Coffee”. Ista je objavljena krajem 2018. godine, ali nije imala priliku doći do radio postaja i šire javnosti. Pjesmu potpisuje Miriiam, produkciju Ante Prgin Surka, a božićni video Pavle Kocanjer i Miriiam.

“Drago mi je što ovaj božićni uradak dobiva drugu priliku. Kava i Božić vjerojatno nikada neće izaći iz mode. Možda izađe i Cup of Coffee 2 sljedeće godine. U svakom slučaju, ovo je iznimno lijep kraj jedne vrlo produktivne godine.” – rekla nam je Miriiam.

Navedeni singl, kao i sam album, u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupan je putem svih digitalnih glazbenih platformi, a iduće godine će album dobiti i svoje fizičko izdanje.

FOTO: Marina Uzelac

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori