Mirna Škrgatić novim singlom nastalim u vrijeme lockdowna poručuje – ‘Idemo van’

Mirna Škrgatić novim singlom nastalim u vrijeme lockdowna poručuje – ‘Idemo van’

Idemo van, važna je poruka koju Mirna šalje u vrijeme pandemije koronavirusa. Pjesma stiže i u vrijeme kada se polako vraćaju koncerti i kada se konačno mogu održavati i u klubovima, odnosno zatvorenim prostorima. U vrijeme lockdowna, odnosno kada je cijeli svijet bio zatvoren u svoja četiri zida, mnogi su sanjali o povratku u normalan život, ali i izlasku van što je tada bilo nemoguće. Ova pjesma koju potpisuje Mirna, dok je aranžman i produkciju radio Mark Mrakovčić, nastala je u vrijeme tog lockdowna.

Videospot prikazuje cijeli postupak pripreme za jedan tipičan izlazak, od razmišljanja o odjevnoj kombinaciji do okupljanja najdraže ekipe s kojom ćete doživjeti nezaboravan provod. Sve je to lijepo prikazao snimatelj, redatelj i montažer Blaž Grgić iz Mulder Arta. Za šminku se pobrinula Helena Novosel, a za styling Ana Alagušić. 

Idemo van!

Foto: Andrea Mulder

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori