Mislite da znate sve o Zagrebu? Provjerite svoje znanje na popularnom kvizu na Trešnjevci

Nakon pet uspješnih kvizova u samom centru grada, Kviz o Zagrebu zbog velike potražnje svoj šesti kviz seli na novu lokaciju – Varadero Bar pored legendarnog Trešnjevačkog placa u utorak 18. travnja od 20:00h!

Već dobro poznata i uigrana kviz organizacija ‘Urbana Kviz Priča’ već pet godina puni sve lokacije u kojima organiziraju kvizove, a ovaj novi kviz projekt s Instagram stranicom @zagrebackidogadaji donosi svježinu i približava Zagreb svojim purgerima i svima onima koji se tako osjećaju.

Kviz kojeg obilježava puno zanimljivih činjenica o Zagrebu, vrhunske nagrade za koncerte, tulume i kupone s kojima je zabava zagarantirana te zabavnu atmosferu uz najveće cro-trash hitove i pripitavanja, ne namjerava stati te do ljetne stanke priprema još tri termina! Pridruži nam se već u travnju te osvoji vrijedne nagrade i još bitnije, sjajno se zabavi uz pregršt novih saznanja o omiljenom Zagrebu!

Kotizaciju po timu je 10 eur, a možeš se prijaviti već sada na Instagram stranici @_urbana_kviz_prica ili @zagrebackidogadaji. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme i učimo zajedno o omiljenom Zagrebu!

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori