Mlada pjevačica Kornelija objavila je svoju prvu božićnu pjesmu

Mlada pjevačica Kornelija objavila je svoju prvu božićnu pjesmu

Korneliji se želja ostvarila, a uz “Božić bijeli dolazi” ostvarit će se i vama. Pjesma je već po objavi ušla na visoko 8. mjesto HR Top 40 liste. “Stvarno sam presretna što je moj novi singl ‘Božić bijeli dolazi’ već u prvom tjednu emitiranja tako visoko ušao na službenu nacionalnu top listu. Oduvijek sam maštala da ću jednom imati svoju božićnu pjesmu, a sada se to i ostvarilo zahvaljujući mom autorskom timu Hit Factory”, rekla je Kornelija koja je najmlađa izvođačica na službenoj HR Top 40 listi.

Božić je Kornelijin omiljeni dio godine, a ovom veselom pjesmom unijet će čaroliju Božića i blagdansko raspoloženje i u vaše domove. Kićenje božićnog drvca, postavljanje lampica, pripremanje kolača pa čak i vožnja pretrpanim gradskim ulicama, sve nam postaje ugodnije kada u pozadini slušamo lijepu božićnu pjesmu koja nam podiže raspoloženje i dočarava duh Božića. Sve o čemu Kornelijina pjesma govori u videospot je pretočio Marijo Krišto.

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori