Mladi kantautor NEO ponovno oduševljava: Premijerno poslušajte pjesmu “Daleko”

Mladi kantautor NEO ponovno oduševljava: Premijerno poslušajte pjesmu “Daleko”

Mladi kantautor NEO publici se nedavno predstavio svojim debitantskim singlom ‘Nasamo’ te dao naslutiti u kojem će se glazbenom smjeru kretati. Nakon suvremene plesne pjesme bržeg ritma, Neo nam predstavlja pjesmu ‘Daleko’, zvukom pod utjecajem novog vala retro produkcije, za koju su zaslužni sve poznatiji mlađi producent Luigi Kotlar i Ivan Mihaljević, s kojima je Neo surađivao i na prvom singlu.

‘’Daleko je priča o neuspjelom odnosu. Iako neuspjeli, pun iskustava i naučenih lekcija zbog kojih ne treba žaliti.’’ – poručio je Neo, inače student grafičkog dizajna, o novom singlu za koji predstavlja lyrics video u vlastitoj produkciji.

Glazbu i tekst potpisuje Josip Kolić. U aranžmanu su mu se pridružili Luigi Kotlar i Ivan Mihaljević, koji ujedno potpisuju i produkciju, a mix i master potpisuje Ivan Mihaljević.

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori