Mladi splitski bend Zo predstavio baladu ‘Mjesto pod suncem’ kojom nastavlja najavu svog debitantskog albuma

Mladi splitski bend Zo predstavio baladu ‘Mjesto pod suncem’ kojom nastavlja najavu svog debitantskog albuma

Upravo je Mjesto pod suncem pjesma koja je mladi Zo bend lansirala u suradnju s RTL Musicom u akciji Glasno protekle godine.

Pjesma Mjesto pod suncem smjestila se na nekom raskrižju između ljubavne balade i pop-pjesme laganog ritma i pamtljivog teksta koji i predstavlja ovaj band, čiji članovi kroz pjesme vode publiku da pronađe sebe u tekstovima navodeći je na vlastito osvještavanje.

Glazbu i tekst potpisuje frontman Vincent Šepić, a za aranžman zaslužan je cijeli bend s producentom Sandrom Petrićem. Pjesma je snimana i miksana u zagrebačkom SideChain studiju, a masterirana na Akademiji glazbene produkcije (MPA).

Pjesma je nastala prije godinu i pol dana, na zimskim praznicima prije početka covid perioda. To je jedna od onih koje nastaju u dahu i odmah sam znao da će definitivno biti potencijal za singl, cijela naša ekipa zna tu stvar već godinu dana i pjeva se na zidićima, a to ti je u Splitu glavni dokaz da nešto ima smisla. Tematski je to jedna od jako rijetkih ljubavnih stvari na albumu. Mislim da sam svoje mjesto pod suncem našao tek kad sam napisao ovu pjesmu i jako sam sretan kako ju je ekipa u bendu prihvatila. Bend je zaslužan za aranžman. Ovim putem želim se od srca zahvaliti Sandru bez kojeg ovo sve što radimo ništa ne bi bilo isto. Sada se spremamo za ljetnu turneju, a imamo već treći singl u rukavu!

Vincent Šepić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori