Musical Madness Week: Četverodnevna radionica temeljena na mjuziklu ‘Moulin Rouge’

Musical Madness Week: Četverodnevna radionica temeljena na mjuziklu ‘Moulin Rouge’

Za kraj kazališne sezone i dobar početak ljeta, The Acting Studio (Medley Teatra) i plesni klub JazzElle donose vam Musical Madness Week, četverodnevnu intenzivnu radionicu temeljenu na Broadwayjskom hit mjuziklu Moulin Rouge koji je zaraznom pričom i glazbom osvojio srca kazališne publike New Yorka i u kratko vrijeme postao jedan od najpopularnijih mjuzikala današnjice.

Voditeljski tim čine koreografkinja i plesna pedagoginja Tihana Strmečki, glumac i dramski pedagog Marin Bukvić, dramaturginja i dramska pedagoginja Nina Horvat te vokalna pedagoginja Iva Bardun. Za vrijeme trajanja radionice, sudionici će biti vođeni kroz povijest Broadwaya i rada u segmentima pjevanja, plesa, glume i dramaturgije na primjeru hit mjuzikla Moulin Rouge. 

Ova je intenzivna radionica rezultat odlične suradnje umjetnika edukatora koji se profesionalno bave mjuziklom kroz koreografiju, glumu, pjevanje i dramaturgiju. Cilj je zahtjevnu formu mjuzikla približiti kroz sva tri izvedbena polja polaznicima, koji ovu kazališnu formu vole i kao publika i kao izvođači.

Profesionalna mjuzikl koreografkinja i umjetnička voditeljica kluba “JazzElle” Tihana Strmečki

Radionica je prilagođena za sve znatiželjne polaznike bez obzira na prethodno iskustvo u plesu, pjevanju i/ili glumi. Posljednji dan radionice, za polaznike koji to žele, bit će organizirano snimanje postavljenog materijala, koje će se potom i objaviti na društvenim mrežama kao rezultat intenzivnog rada sa svim voditeljima. 

Nakon planetarnog uspjeha filma, ‘Moulin Rouge’ dobio je svoju kazališnu mjuzikl verziju na Broadwayu 2019. godine, te vrlo brzo postao ‘hot ticket’ najpoznatijeg svjetskog kazališnog centra. Veliki uspjeh mjuzikla i zarazne pjesme koje ga prožimaju bili su presudni da kroz radionicu prvi donesemo dašak ‘Moulin Rougea’ ravno iz New Yorka u Zagreb!

Umjetnički voditelj “The Acting Studia” Marin Bukvić

Radionica će se održati od 2. do 5. srpnja u prostoru Edukacijskog centra Medley Teatar, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Prijave za radionicu su otvorene do 1. srpnja. Detaljnije informacije možete pronaći na web stranici.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori