Na Jarun se vraća omiljeni Food Truck Festival

Na Jarun se vraća omiljeni Food Truck Festival

Vaš omiljeni Festival na kotačima ponovno kotrlja na svu radost i veselje ljubitelja slasnih street food zalogaja, šarenih koktela, glazbe, prirode i druženja.

Klopa, cuga i mjuza na kotačima startat će u hladu Jaruna na prostranoj livadi tik uz Aquarius klub od 19. kolovoza do 5. rujna.

Zagrebačko izdanje Food Truck Festival donosi neka nova i stara provjerena gastro osvježenja, tematske zone poput Staropramen PIVKAN ZONE, Hendricks zone za sve ljubitelje gina i pjenušca, Kutjevo VINSKE ZONE, Badel KOKTEL i CENTRALNE zone, Martini Fiero OSVJEŽAVAJUĆE zone, KIDS zone i MJUZA zone u suradnji sa Red Bullom te SLATKU zonu.

Svaki festivalski dan očekuje vas bogati program s live koncertnim nastupima, DJ-ima, dječjim radionicama od srijede do nedjelje, promocijama malih brendova i kreativaca te promocijama domaćih književnih naslova i autora u suradnji s Hoću knjigu. Uživat ćete u slanim specijalitetima kamiona: BarbaQ, Poluotok, Loaded truck, Mrav Lobby truck te u slatkim delicijama Pri suncu i Nadine fritule.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori