Na ovogodišnji Green River Festivalu stiže i kultna grupa Stampedo i jamči pravu zabavu

Na ovogodišnji Green River Festivalu stiže i kultna grupa Stampedo i jamči pravu zabavu

U srijedu, 6.7. od 20:20 uz Savu s pogledom na Hendrixov most publika će moći uživati u jedinstvenom glazbeno-scenskom doživljaju kultne grupe ‘Stampedo’ i sve to uz podršku DJ Marka S koji će zabavljati publiku prije i nakon koncerta grupe.

Nakon dvije uspješne godine, na livadu kraj Hendrixovog mosta, uz rijeku Savu, ponovno stiže Green River Fest i od 6.7. do 2.10. donosi bogat i atraktivan ljetni program. Od milja ga zovu najzelenijim festivalom, jer reupotrebljava prošlost, reducira sadašnjost i reciklira budućnost, a upravo će ga sutra otvoriti grupa ‘Stampedo’.

‘Stampedo’ je kabaretski nastrojen bend sa šest objavljenih albuma koji uspješno koketira s raznim žanrovima kao što su: mambo, swing, samba, tango, ska, afropop, dalmatinska, francuska i makedonska šansona te drugim melodijama u velikom pop-rock loncu.

Grupa je osnovana 1995. godine pod vodstvom Javora Jeića, autora svih skladbi i tekstova prva tri albuma. Kroz bend je prošlo tridesetak putujućih glazbenika i bezbroj gostiju. Sadašnju postavu benda čine istaknuti multidisciplinarni kreativci – Ivanka Mazurkijević, Stanko Kovačić, Nikola Crnković i Danijel Šuljić.

FOTO: BZG

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori