Najavljen najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji: ‘Progledaj srcem’ održat će se 2022. na Maksimiru

Najavljen najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji: ‘Progledaj srcem’ održat će se 2022. na Maksimiru

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji “Progledaj srcem”, na kojem pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir, objavila je Laudato televizija.

To je šesti “Progledaj srcem”, čija je organizacija u Areni Zagreb zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena. Sada se “Progledaj srcem” vraća još jači i veći na otvorenome, gdje će desetci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi.

Presretni smo i uzbuđeni što će se ovaj spektakl zajedništva, radosti i ljubavi prema Gospodinu održati na stadionu. To je prilika da nas bude još više zajedno. ‘Progledaj srcem’ više je od koncerta, jer na njemu se mijenjaju srca. To saznanje pomaže nam u ovako zahtjevnoj organizaciji u koju su uključeni brojni volonteri, i pokazuje nam svima da Bogu ništa nije nemoguće!

glavna organizatorica koncerta Ksenija Abramović

Kako javlja Laudato, ulaznice će biti u prodaji od 24.  studenoga, a sve druge informacije potražite na Laudato.hr

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori