Najbolji tulumi su ‘Na staroj adresi’ i promociji albuma prvijenca Tragova: Kruna petogodišnjeg rada zaokružena promocijom albuma prvijenca

Najbolji tulumi su ‘Na staroj adresi’ i promociji albuma prvijenca Tragova: Kruna petogodišnjeg rada zaokružena promocijom albuma prvijenca

Malena, najslušaniji hit grupe Tragovi je bio uvod u vrhunsku promociju albuma prvijenca Na staroj adresi koja se pretvorila u veliki tulum vjernih obožavatelja, kolega, obitelji i prijatelja Tragova.

Promociju je uvodnim riječima otvorila urednica i voditeljica Uršula Tolj, a nakon nje se prisutnima obratio urednik izdanja Nikola Knežević i frontmen Mihael Bogčev koji je sve pozdravio i zahvalio se na potpori i dolasku.

Album Na staroj adresi je kruna petogodišnjeg rada benda, a na njemu se nalaze hitovi MalenaDa si mi tuE moji ljudiSrce na dlanu.

Promocija se zaista održala na staroj adresi, u klubu Žabac gdje dečki često nastupaju pa je cijela promocija prošla u pravoj kućnoj atmosferi gdje su se svi opustili i zabavili prisutne svojim nastupima.

Nakon što su Tragovi odsvirali svoj najveći hit Malena i Ružmarin, na pozornici im se pridružio i Denis Dumančić s kojim su otpjevali Sve na ljubav miriše, singl koji su zajedno snimili. Tragove su na promociji podržale brojne kolege, a osim Denisa Dumančića, na pozornici su im se pridružili Jure BrkljačaDino PetrićMarko Vukes,UčiteljiceFrano PeharPiratiKumoviEnigmaBoss band i još mnogi drugi koji su otpjevali i odsvirali neke od najvećih domaćih hitova.

“Od srca hvala svim prijateljima i kolegama koji su bili sinoć s nama i proslavili naš prvi album” zadovoljno je komentirao frontmen benda Mihael.

Sinoćnja promocija je bila odlično zagrijavanje za jesen i brojne koncerte kojima se jako veselimo. Dobro raspoloženje, odlična glazba i fantastični glazbenici koji su se izmjenjivali na pozornici i zabavljali prisutne, promociju su pretvorili u odličnu zabavu koju ćemo svi pamtiti.

Dečki su nedavno predstavili i svoj prvi samostalni autorski singl Nota života koji možete poslušati na aktualnom albumu. 

Foto: Karla Matulina

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori