Najslađe Valentinovo čeka vas u Muzeju čokolade

Najslađe Valentinovo čeka vas u Muzeju čokolade

Svi znamo da je ljubav slatka i prolazi kroz želudac, ali ipak to najbolje znaju u Muzeju čokolade gdje su nam i za ovo Valentinovo pripremili prava iznenađenja.

Poklonite svojem partneru ili partnerici i sebi najslađe Valentinovo

Posjetite Muzej čokolade uz najfinije ulaznice i stručno vodstvo u 17:30 sati. Za vodstvo je potrebno rezervirati mjesto na broj 01/2092-966. Nakon uživanja u degustacijskim točkama i isprobavanju čokoladnog likera (fontanu nećemo niti spominjati, osjećate se kao u čokoladnom raju i shvatite kako nemate nikakvu samokontrolu kad se radi o čokoladi), u muzejskoj suvenirnici možete kući ponijeti dašak Wonkine tvornice uz prigodne poklone.

Foto: Martina Piškor

Posebna valentinovska izdanja pojedinih čokolada

Neke od čokolada zadobile su posebna valentinovska izdanja, a ostatak ponude ostavit će vas bez teksta i poželjet ćete svaku čokoladu koju imaju.

Foto: Martina Piškor

Ljubav oko svijeta

Dok je Valentinovo u Muzeju, ljubav možemo naći svuda po svijetu. Tako je pisac i fotograf Davor Rostuhar sa svojom partnericom Anđelom proputovao svijet i napisao knjigu o ljubavi. Neke od priča ste mogli pratiti na društvenim mrežama za vrijeme samoga putovanja, a sada su Anđela i Davor od sakupljenih priča napravili knjigu naziva Ljubav oko svijeta. U predvorju Muzeja čokolade možete nabaviti knjigu po prigodnoj cijeni, ali i dobiti autograme ovog para. Potpisivanje traje cijeli vikend, 13. i 14.2. od 11 do 20 sati.

Foto: Martina Piškor

Ovaj vikend počastite svoje voljene i sebe čokoladnim i književnim poslasticama, ali i ne zaboravite pokazati ljubav svojim bližnjima i sebi svaki dan.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori