Nakon dueta s Jelenom Rozgom, Matija Cvek oduševio novom pjesmom: Poslušajte ‘Ne moram ni ja’

Nakon dueta s Jelenom Rozgom, Matija Cvek oduševio novom pjesmom: Poslušajte ‘Ne moram ni ja’

Ovo je godina koja je obilježila karijeru Matije Cveka, vinula ga u visine te ga postavila kao jednog od najtraženijih mladih pop pjevača. Iza njega su dva osvojena Porina, a pjesma „Trebaš li me“ koju je otpjevao s kolegicom Eni Jurišić i nakon 10 mjeseci radijskog emitiranja još uvijek vlada svim top listama.

Iza Matije Cveka je i vrlo radna ljetna koncertna turneja na kojoj je sa svojim bendom obišao sve veće i manje gradove u Hrvatskoj. Odradio je preko 50 koncerata, a pjesmom „Ne moram ni ja“ koju upravo predstavlja, najavljuje rad na drugom albumu čiji se izlazak očekuje na proljeće iduće godine.

Za novu pjesmu je snimljen i video spot u režiji Luke Sepčića, jednog od najtraženijih redatelja glazbenih spotova. Luka je kroz video spot uspio dočarati fantastičnu atmosferu koju Matija i njegov bend stvaraju na svim koncertima.

S pjesmom ‘Ne moram ni ja’ ulazimo u novu fazu kreative u kojoj i moj prateći bend igra veliku ulogu. Nadzirani i vođeni dvojicom genijalnih glazbenika i producenata, Ivanom Pešutom i Srđanom Sekulovićem Skansijem, tražimo nova lucidna aranžmanska rješenja, a istovremeno pokušavamo zadržati naš ‘live’ pristup muziciranju koji nas je obilježio i uvelike zbližio s publikom. Veselim se snimanju novog albuma i svim pjesmama koje će uskoro zaživjeti. Hvala Ivanu Vukušiću na gostovanju u video spotu.

Matija Cvek

“Volim kad mi daju slobodu u svojoj kreativnosti i kad imam vrhunski team koji ovakve stvari uspije izvesti i bez kojeg ništa nebi bilo moguće, na ćemo sam zahvalan jer je nekad teško pratiti sve moje ideje”, rekao je Luka Sepčić

Pjesmu „Ne moram ni ja“ koju Matija sa svojim bendom već izvodi na svojim live nastupima, zagrebačka publika imat će priliku pjevati s njim na velikom koncertu u Domu sportova koji će se održati 2.12.

Foto: Mislav Žabarović

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori