Nakon nagrade na Šibenskom festivalu Duje Stanišić predstavlja pjesmu ‘Da se moja jubav udaje’!

Nakon nagrade na Šibenskom festivalu Duje Stanišić predstavlja pjesmu ‘Da se moja jubav udaje’!

‘Da se moja jubav udaje’ novi je singl bečkog tenora Duje Stanišića koji je na proteklim ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone osvojio nagradu za najbolje kantautorsko djelo. Pjesma je nastala na bečkoj adresi u covid okolnostima koje su na Duju djelovale itekako inspirativno:

Pjesma je nastala u mom periodu lockdowna u Beču gdje sam za to vrijeme bio vjerojatno najproduktivniji u pisanju i stvaranju. Pjesma govori o jednoj ljubavi, ali ovoga puta nesretnoj.

Duje Stanišić potpisuje glazbu i tekst, a ovo je prva pjesma na kojoj je Duje radio i aranžman dok je za produkciju zaslužan Hrvoje Domazet

Duje je i ove godine ljetne dane proveo na pozornicama pa tako i na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku izvodeći pjesmu ‘Da se moja jubav udaje’:

Zadovoljan sam kako je to sve ispalo, drago mi je što na jednom renomiranom festivalu kao što je Šibenski festival baš moja pjesma dobila nagradu za najbolje kantautorsko djelo. To mi je jedna velika potvrda mog truda i rada te ujedno i potvrda da se ipak isplati baviti glazbom u ova današnja vremena.

Duje Stanišić

FOTO: Toni Opačić

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori