Narančasti art kolektiv vodi vas u Zemlju Kamenog Bizona!

Narančasti art kolektiv vodi vas u Zemlju Kamenog Bizona!

Dobrodošli! Ušli ste u Zemlju Kamenog Bizona. Uđite, udahnite, razgledajte, ponjušite, poslušajte album riječkog narančastog art kolektiva kojeg su za vas pripremili Gospođo Pitomi, Sunce Mamino, Zoki Oktava i Gospodin Morski. Nakon najavnih singlova i videospotova za Moje plemeAlkoholTijelo i Stanica, album Zemlja Kamenog Bizona napokon vas nestrpljivo očekuje na svim streaming servisima.

Pogladite tišinu, pomognite ČŽŠ gospođi, zastanite na stanici, nađite svoje pleme, ugasite diode i posjetite dućan kod Crne Meksikanke

Osim albuma koji vas vodi u stanje svijesti Mrave Brojim i Zemlju Kamenog Bizona, od nedjelje u podne na njihovoj će web stranici biti dostupna i računalna igrica MRAVOBROJ koja je osmišljena kao spoj zabave i stjecanja vještina odnosno obrazovanja.

Cilj igrice je da upravljajući narančastim autobusom aka mravobroj transportom skupite tzv. brojalice, a uspješnim završetkom igrice stječete titulu Diplomirani Mravobroj te vam se dodjeljuje JeBeMeGe (Jedinstveni Broj MraveBrojim Građana) Zemlje Kamenog Bizona. Važno je istaknuti da vas prilikom igranja bodre osobno glasovi članova narančastog art kolektiva te vam pomažu u brojanju. Titulom se možete pohvaliti na društvenim mrežama te sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti npr. njihov album Zemlja Kamenog Bizona koji su objavili u tegli za cvijeće.

Zemlju Kamenog Bizona ovaj kreativni narančasti art kolektiv predstavit će nam uskoro i live svirkom u Rijeci

U petak, 18.6. Mrave Brojim zasvirat će kao predgrupa legendama hrvatskog rocka Psihomodo Popu i Letu 3 na Trgu Riječke rezolucije.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim.hr. Ako volite brojati mrave, to možete učiniti na web stranici www.mravebrojim.hr – svakoga dana, uključujući nedjelje i praznike, po suncu i kiši, danju i noću, a rasvjeta, dobra zabava i glazba su osigurani. Vidimo se!

Glazbu i tekstove potpisuje Gospođo Pitomi, a u aranžmanima mu se priključio i ostatak benda. Album ‘Zemlja Kamenog Bizona’ sniman je, miksan i masteriran u studiju G.I.S. Kastav, a gosti u studiju bili su Katia Juroš (prateći vokal), Petra Gojak (prateći vokal, zvižduk), Sebastijan Mavrić (violina), Denis Razumović Razz (saksofon), Dara RaunaGara (prijevod i recital) te zbor Zvijezde i diode.

Mastering albuma potpisuje Matej Zec,  omot albuma MIODIO, a igra MRAVOBROJ je powered by Trkaći Vinograd. Posebno hvala Igoru Modriću i Robertu Tkalčiću iz ProReca na vizualnoj podršci i izradi spotova!

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori