Nasljednici: Zagreb je rockerski grad koji spava ispod naslaga prljave love i betona

Nasljednici: Zagreb je rockerski grad koji spava ispod naslaga prljave love i betona

Oni su novo ime na rock sceni, bend sa zagrebačkom adresom koji puca visoko. Nasljednike su osnovali Branimir Farkaš (vokal, gitara) i Roko Farkaš (solo gitara) 2019. godine, a od ovog proljeća stabilizirali su se u postavi s Vjekom Zuhrićem Novakovićem na bubnjevima i Vinkom Jakupakom na bas gitari. 

Oni su Nasljednici svega dobrog u rock and rollu

Nasljednici za sebe kažu da su tinejdžerski band s “imposterom among us”, s vjernim i cool mladim fanovima. Branimir i Roko dosad su napisali 50-ak autorskih pjesama od kojih su njih 20-ak predstavili publici na nizu koncerata u Zagrebu u proteklih godinu i pol dana. Nakon zapaženih nastupa na festivalima Glazbene kuće na Bundeku dobili su stalni angažman kao kućni band u klubu Booze and Blues u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu. 4 nastupa u 4 petka zaredom bili su dovoljni da ova nova energija bude primijećena, a prvi singl snimljen pod producentskom palicom Marija Rašića, basista, aranžera i producenta Majki

Samo sanjaj je početak jedne nove rock priče i novog novog vala u nekad rockerskom gradu

Režiju spota potpisuje Branimir Farkaš dok je spot snimio i montirao Ognjen Golubić, a ono što pjesma i spot poručuju je da je Zagreb rockerski grad koji spava ispod naslaga prljave love i betona, a svi mu možemo probuditi dušu ako zaplešemo uz ritam nasljednika svih rockera ovog najvećeg predgrađa u rock univerzumu.

FOTO: Croatia Records/PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori