Nastup koji se ne propušta: Dyaco u zagrebačkom Avant Gardenu!

Nastup koji se ne propušta: Dyaco u zagrebačkom Avant Gardenu!

Svi željni odlične tamburaške glazbe došli su na svoje. Kao uvod u listopad, tamburaški sastav Dyaco pripremio je svim ljubiteljima tamburice i odlične glazbe, pravu poslasticu. Početkom listopada, dečki iz Dyaca zasvirati će uživo na Afer work partyu zagrebačkog Avant Gardena svoje dobro znane hitove kao što su ‘Garava’, ‘Otrovnica’, ‘Zagrlimo vjetar’, ‘Budi uz mene’, kao i mnoge druge.

Iako je riječ o tamburašima, Dyaco je odavno poznat i prepoznat kao band koji svojom glazbom pomiče granice. Riječ je o spoju tradicionalnog i urbanog, a prvi su u svijetu uveli električne tambure.

Pozvani su svakako svi željni odlične atmosfere, pjevanja i druženja uz zvuke tamburice, zato ne propustite uživati u live izvedbama Dyaca 4. listopada, od 18.00h – Avant Garden, Zagreb.

Nakon duge pauze, drago nam je opet biti u Zagrebu i to baš četvrtkom kao u dobra stara vremena. Dyaco će vas zabaviti i napraviti ludilo, a vi zato rezervirajte svoju ulaznicu jer 4. studenog ’21. vas očekujemo u Avant Gardenu na “After work party”!’ poručili su dečki iz Dyaca.

Cijena ulaznice po cijeni od  75,00kn, koja uključuje i piće dobrodošlice, dostupne su na  www.eventim.hr .

Foto: Danijel Soldo

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori