Natječaj galerije Modulor za izlaganje u 2022. godini

Natječaj galerije Modulor za izlaganje u 2022. godini

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor (za arhitekturu i dizajn) raspisuje natječaj za izlaganje samostalnih izložaba, kustoske koncepcije i problemske izložbe vezane za arhitekturu i dizajn te fotografije u 2022. godiniNatječaj je otvoren od 14.5. do 18.6.2021.

Prijava treba sadržavati:

  • zamolbu za izlaganjem u 2022. godini, uz kontakt autora/prijavitelja
  • životopis autora ili nosioca koncepcije izložbe,
  • koncept izlaganja,
  • popratnu dokumentaciju (katalozi, fotografije, ostalo)

Savjet Galerije u sastavu:

Ljubomir MiščevićBranka HlevnjakLidija Butković Mićin – selekcionira sve pristigle prijave na Natječaj. Prihvaćene prijedloge godišnjeg programa Galerija prijavljuje na natječaj Gradskog ureda za kulturu, a dio prijedloga i na Ministarstvo kulture i medija RH. Rezultati natječaja (Grada i Ministarstva kulture) poznati su početkom 2022. godine (obično u ožujku). Detaljnije informacije mogu se dobiti na tel. 091 3027 412, a prijave se mogu donijeti osobno, poslati poštom ili e-mailom (modulor.cekate@gmail.com) do 18. lipnja 2021.godine.

Preporuka

Pogledati izložbeni prostor prije prijave ili nazvati radi više informacija o tehničkim uvjetima za izlaganje; prostor nema postamenata, prolazan je, iz njega se ulazi u kazališnu dvoranu te je izlagački program uvjetovan prolaznošću prostora i velikim protokom ljudi. Ukoliko se zbog ovogodišnje situacije sa COVID 19 virusom bude trebalo pridržavati posebnih mjera, predlažemo da se pri pisanju prijave razmisli o alternativnom (virtualnom) načinu prezentiranja rada.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori