Ne dopustite da vas ova, već predosadna ljetna prognoza, spriječi u stvaranju novih ludo zanimljivih uspomena s vašim mališanima

Ne dopustite da vas ova, već predosadna ljetna prognoza, spriječi u stvaranju novih ludo zanimljivih uspomena s vašim mališanima

Zagreb i ovog vikenda nudi mnogo! Što točno donose Vam Avanture malih okica!

ARTeNATIVA festival suvremenog cirkusa u organizaciji udruge Traumatic Arts kroz bogat radionički program, predstave i open stage okuplja profesionalne cirkuske artiste i rekreativce, te cirkusku umjetnost i discipline približava široj publici s naglaskom na obitelj. U slučaju ružnog vremena festival se seli s Bundeka u prostor na Velesajmu!

Ako još niste, pridružite se sedmom izdanju Food Truck Festivala na Jarunu gdje male okice očekuju dvije njima zanimljive zone: dječja i slatka.

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb 2023 ove subotu, 10. lipnja od 11:00 do 14:00 sata nudi projekcije za djecu i mlade. Sigurni smo da ćete naći pravu stvar za vas i vaše najmilije.

Ako ste se pak poželjeli malo kulturno uzdizati, a pritom i dobro zabaviti, Muzej suvremene umjetnosti donosi super stvar! Inspirirana ciklusom izložbi Zbirka kao glagol u subotu, 10. lipnja održat će se jedna u nizu KREARTIVKI od 11:30 do 13:30 sati.

Za one najhrabrije Zoološki vrt Zagreb i dalje nudi program Noćnog safarija. U smiraj dana kad se u nosnice uvlači miris proljetne noći, a maksimirskom šumom odjekuju pjev ptica, rika lava i krik nekog nepoznatog bića, otkrijte tragove životinja i najneobičnije priče iz njihova svijeta. Na kraju večeri uz pucketanje logorske vatre uživajte u slušanju mitova i legendi s raznih strana svijeta.

I za kraj, super stvar za male i velike nudi SquareONe brunch bar & more sa svojim nedjeljnim programom KIDS MOVIE SUNDAY. Program traje svake nedjelje od 10:00 do 16:00 sati, a nudi film i dječji happy meal po cijeni od 5 eura. Roditelje uz svaki brunch očekuje besplatna mimoza ili ledena kava.

FOTO: Pixabay

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori