Ne propustite ‘Tihu noć’ u Teatru EXIT i otkrijte drugu stranu Božića

Ne propustite ‘Tihu noć’ u Teatru EXIT i otkrijte drugu stranu Božića

Predstava je to koja govori o skrivenoj strani Božića, o onoj strani o kojoj se u javnosti rijetko govori – o lažnim odnosima, prisilnim druženjima, lažnom osjećaju popularnosti, ali i o pretjeranim osjećajima bezvrijednosti koje doživljavaju oni koji nemaju obitelji, koji su obudovljeli ili jednostavno povučeni.

Dok se za Božić vežu toplina, ljubav, druženje, slavlje i veselje, predstava Tiha noć progovara o samoći, nepripadanju i otužnom veselju koje osjeća veliki broj ljudi. Fama oko Božića nameće imperative – moraš biti popularan, moraš se družiti, moraš slaviti, moraš biti s nekim. I dok jedan dio ljudi zapravo u svemu tome ne uživa, drugi dio ljudi, uslijed osobnosti ili okolnosti, nema priliku sudjelovati u (lažnom ili iskrenom) duhu Božića.

Bruno je jedan od onih koji Božić nema s kime proslaviti, jedan od onih koje je život nasukao na pustoj obali i koji se sa svojom situacijom hvata ukoštac na svoj način.

Franjo Dijak za izvedbu Brune u predstavi Tiha noć bio je nominiran za ovogodišnju Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju mušku ulogu.

Ulaznice za sve izvedbe dostupne su online na www.ulaznice.hr, na blagajni Teatra EXIT 16., 17. i 18.12. od 18 do 20h te sat vremena prije početka izvedbe na blagajni Studija EXIT u Gundulićevoj 37/1.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori