Ne propustite WOW filmsko ljeto u najljepšem kinu u Zagrebu uz premijeru francuske komedije ‘Tajne azurne obale’

Ne propustite WOW filmsko ljeto u najljepšem kinu u Zagrebu uz premijeru francuske komedije ‘Tajne azurne obale’

Kako opisati idealnu, opuštenu i zabavnu žensku večer? Nije ni potrebno ako 15. srpnja posjetite Kaptol Boutique Cinema jer je na programu Très chic – filmska večer za žene. Posjetiteljice koje već dobro poznaju program, ponovno će moći uživati u najljepšem zagrebačkom kinu, a za one koji nisu do sada bile – ovo je savršena prilika  da ga upoznaju s obzirom da je kino, nakon duže stanke, ponovno otvoreno. Ovoga puta za smijeh i opuštanje zadužena je francuska komedija Tajne azurne obale.

Osim konceptualnih kutaka gdje ćete moći iskusiti nešto novo i koji će biti savršena kulisa za bijeg iz grada te koji će evocirati dašak francuske rivijere, očekuju vas izuzetni pokloni partnera kao i niz iznenađenja – svaka posjetiteljica dobiva Très chic torbu za plažu s poklonima, a podršku večeri dali su CineStar TV Channels, L’oreal professionnel, Ruža Institut Kérastase, Président, Fraktura i pjenušavo osvježenje Luc Belaire.  Naravno tu su i partneri iznenađenja.

Dodatni šarm večeri daje novouređeni Centar Kaptol koji sjaji novim sjajem uz osnovni moto #gdjegraddolazipredahnuti. Samim time pruža dodatni osjećaj ugode pri odlasku u omiljeno kino ili cinema bar. Za mnoge ljude, kino je svakako više od same navike, to je stil života, a komfor i doživljaj koji pružaju Très chic večer iz premijere u premijeru potvrđuju da je upravo to signature program u Kaptol Boutique Cinema.

Čast da ponovno otvori Très chic večeri pripala je francuskoj komediji Tajne azurne obale

U glavnim ulogama su Christian Clavier, Rossy de Palma, Gérard Depardieu, a radnja filma događa se u ljeto 1970. godine. Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje ali ( uvijek postoji jedno „ali“) radnja postaje napetija kad Claude posumnja da je žrtva pokušaja ubojstva! Poziva svog prijatelja Chiraca da angažira usluge najboljeg inspektora iz Pariza, no u srcu ljeta dostupan je samo inspektor Boulin kojeg tek nekoliko tjedana dijeli od odlaska u mirovinu. Vrlo osebujnim metodama slijedi trag uznemirivača, a kako završava ova zanimljiva francuska komedija pogledajte od 15. srpnja.

Ulaznice za TRES CHIC: TAJNE AZURNE OBALE u distribuciji Blitza su već u prodaji, a možete ih kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na https://bit.ly/3jMn0TB

Još nekoliko novosti iz Kaptol Boutique Cinema

Od 10. srpnja započinje program WOW LJETO na valovima dobrih filmova koji traje do početka rujna, a 13. srpnja izdvajamo koncertni film beogradskog benda Buč Kesidi koji će u dvorane Kaptola donijeti savršen zvuk mladog pop – rock elektro dua. Planirajte i 17. i 18. srpnja jer vas  u Kaptol Boutique Cinema očekuju zanimljive aktivnosti u okviru svemirskog vikenda jer na veliko platno stiže dugoočekivani Space jam: Nova legenda u distribuciji Blitza.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori