Nela predstavila svoju ‘Melodramu’ intimnom mini akustičnom svirkom

Nela predstavila svoju ‘Melodramu’ intimnom mini akustičnom svirkom

Prekrasni vrt Croatia Recordsa bio je mjesto na kojem je mlada pop zvijezda Nela predstavila svoj prvi studijski album Melodrama. Uz prisustvo članova svoje obitelji, prijatelja, kolega glazbenika, producenata i drugih ljudi koji su sudjelovali u nastanku Melodrame, Nela je u emotivnom obraćanju rekla kako je zbog ovog događaja bila iznimno uzbuđena, pogotovo što je nakon nekoliko godina truda izašao njezin prvi proizvod. Uz predstavljanje albuma Nela je s bendom izvela pjesme Melodrama, U zagrljaju spašeni s Markom Kutlićem, Netko kao ti, Problem i Nauči me ploviti.

Drago mi je što je ovaj jedan period gotov i da se mogu pohvaliti s albumom u rukama. Mislim da je sve ispalo kako je i trebalo bitirekla je Nela i dodala kako već radi na novoj glazbi, ali se našalila da publika neće čekati toliko dugo na drugi album, kao što je za prvi. 

Na idućem albumu planira imati dva dueta, jedan će biti s Ivom Gortan, a drugi još ne želi otkriti

Na predstavljanju albuma istaknuto je kako je Nela s godinama izrasla u izvrsnu glazbenicu, ali i u kantautoricu što je za svaku pohvalu, pa na Melodrami možemo čuti i pjesme u čijem stvaranju je sudjelovala sama ili u suradnji s drugim autorima. Nisam još iskusni autor, imam puno toga za naučiti, ali voljela bi nastaviti u tom smislu, tako da se radujem novim izazovimaističe Nela koja najavljuje i videospot za novi singl Problem koji se nalazi na Melodrami i već je zaplovio radijskim eterima te se čak nalazi i na top listi mreže Hrvatskih radija.

Svih ovih godina Nela je dio obitelji Croatia Recordsa i tako će biti u budućnosti, a kreativna direktorica ove diskografske kuće, Nikolina Mazalin, istaknula je kako je riječ o iznimnom talentu koji se na vrijeme krenuo razvijati i vrlo brzo postao jedan od najprepoznatljivijih mladih pop vokala na sceni. Od sudjelovanja u showu The Voice Hrvatska, preko A strane, do prvog studijskog albuma, Nela je postala stalni dio hrvatske glazbene scene, cijenjen i u glazbenim krugovima, ali i među publikom. Potvrđuju to i konstantni boravci na nacionalnoj HR Top 40 listi, a što je spomenuo na predstavljanju urednik izdanja Nikola Knežević

Ovaj album je kombinacija različitih žanrovskih opredjeljenja, ali je u cjelini priča o Nelinom odrastanju. Ispunjen je emocijama i iskrenošću, baš kakva je i sama Nela. Drago mi je što je došla do te faze da može i sama stvarati glazbu i što je oko sebe okupila zaista sjajne ljude, glazbenike i autore. Rijetki se mogu pohvaliti s time.

Nikola Knežević

Sam početak Neline pjevačke karijere seže u vrijeme kada je bila članica Dječjeg zbora Pahuljice, a već je njezin talent tamo primijetila voditeljica Ivančica Matković

Moje je srce jako veliko i ovo je jedan trenutak kojeg sam željela doživjeti, a to je da budem na ovom predstavljanju i mini koncertu. Ovo je plod cijelog njezinog rada koji je njegovala kroz glazbeni izričaj. Nela je došla u Pahuljice sa svojom sestrom i to kroz audiciju, a došla je s 5 godina i bila je s nama jedno 12 ili 13 godina.

Ivančica

Osim nje na promociji su bili i Marko Kutlić, Maja Bajamić, Dalibor Petko, ali i neki od producenata albuma, poput Igora Ivanovića i Marka Vojvodića.

Lijepo je čuti live izvedbe pjesama na kojima smo nas dvojica imali prilike raditi. Moram reći da je Nela danas briljirala i zvučala je fantastično u ovim akustičnim verzijama pjesama. Lijepo je vidjeti njen glazbeni razvoj i putovanje, te danas zvuči ozbiljnije nego ikad.

Igor i Marko

Bila je to prekrasna večer u savršenom ambijentu, baš onako kako priliči divnoj Neli koja još ima puno toga za reći na hrvatskoj glazbenoj sceni. U iščekivanju savladavanja novih glazbenih izazova Croatia Records joj želi puno uspjeha.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori