fbpx

Neva Nevičica i Matej Meštrović čekaju vas u Muzeju grada Zagreba: Povratak online predstava za djecu

Neva Nevičica i Matej Meštrović čekaju vas u Muzeju grada Zagreba: Povratak online predstava za djecu

Korona-kriza okrenula je naše živote naglavačke i okrenula Kazalište Mala scena novim smjerovima i novim inicijativama u suradnji s Muzejom grada Zagreba. Projekt Mala scena online pokazao je da našu publiku sve više zanima pričanje priča (preko 600 tisuća pregleda!) i kocka je pala! Ivica i Buga, tata i kći, krenuli su u novu avanturu osmišljavanja predstave/priče i režije – online.

Sve je postalo online, zašto ne i režija?

I tako je počelo…

A onda se priči oko slavne bajke Ivane Brlić-Mažuranić „Sunce djever i Neva Nevičica“, nakon trideset godina izbivanja iz Male scene, priključio Matej Meštrović i „odjenuo“ našu Nevu u glazbeno ruho, na samo njemu svojstven način!

Uz čudesnu glazbu i nesvakidašnje rekvizite, svima dobro poznata priča pretvorit će se u uzbudljivu, napetu avanturu u koji gledatelj ima priliku biti junak/junakinja i sudjelovati u radnji.

Našu ćete Nevu, koju priča Buga Marija Šimić, slušati bez daha, nasmijat će vas, uzbuditi, a vjerujemo i promijeniti pogled na čitanje priča.

Premda režirana online, ova je predstava, nakon Sportskog života letećeg Martina 2016. godine i odlaska u Kinu, povratak Ivice Šimića Maloj sceni.

Dođite u Muzej grada Zagreba i jednostavno – uživajte!

„Sunce djever i Neva Nevičica“, predstava za djecu od 8 godina naviše, imat će svoju premijeru 15. studenog u 11 sati u Muzeju grada Zagreba.

Moguće je kupiti ulaznicu samo za predstavu ili skupnu ulaznicu za posjet Muzeju i predstavu.

Predstavu možete pogledati na premijeri, 15. studenog u 11 sati u Muzeju grada Zagreba ili 21. studenog u sklopu manifestacije “Noć kazališta” također u 11 sati. Rezervacija ulaznica moguća je putem linka, a ako želite rezervirati skupnu ulaznicu (Muzej + predstava), rezervacija je moguća e-poštom na info@mala-scena.hr.

Povratak online izvedbi predstava!

Od 14. studenog subotnje matineje moći ćete pogledati i putem online prijenosa uživo!

Iako su kazališta službeno proglašena mjestima minimalnog rizika, svjesni smo komplicirane situacije te želimo svima omogućiti pristup kazalištu!

Ulaznice za streaming možete rezervirati putem maila info@mala-scena.hr preko kojeg ćete dobiti daljnje upute.

Prva predstava koju će biti moguće pogledati i online bit će “Priča o svjetlu” (1,5+) 14. listopada u 10 sati. Zatim slijede predstave “Plačko” 21. listopada u 17 sati (3+) naviše  te “Priča o VELIKOM i malom” 28. listopada u 10 sati (1,5+)

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *