Nezaboravna zabava ovog ljeta: Street Pulse organizira prvi Paiz Music Festival

Nezaboravna zabava ovog ljeta: Street Pulse organizira prvi Paiz Music Festival

Street Pulse organizira prvi glazbeni festival u Starome Gradu na Hvaru pod imenom Paiz Music Festival koji će se održati 23. i 24. srpnja u predivnom ambijentu Ljetnog kina.

Paiz nudi jedinstven spoj glazbe, zabave, odmora i kulturne ostavštine Staroga Grada, a spomenuti vikend na otoku obilježit će glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti: 
Let 3 – jedan od najvećih bendova s ovih prostora, legendarni riječki alternativci osebujnog karaktera i koncerata koji se pamte; Tate Romanova – mladi splitski sastav, predvodnici drive-pop glazbenog pravca i ovogodišnji dobitnici nagrade Spektar za najbolji regionalni album godine i najbolji rock album; Justin’s Johnson – fantastičan brass bend koji već godinama svojim nastupima oduševljava najveće festivalske bine u regiji; The Fogsellers – šibenski predstavnici nove elektroničke scene koji su svojim glazbeno-scenskim projektom Sono Koloro postavili standard kvalitete domaće produkcije, Zo – mladi bend zarazne energije i finalisti START festivala koji privode kraju snimanje debitantskog albuma te kreću na svoju prvu koncertnu turneju ovog ljeta; Adriatic Social Club DJs obojit će zvukom, sjajnom atmosferom i plesnim ritmovima prvo izdanje festivala.

Ulaznice za festival su od danas službeno u prodaji, a svi zainteresirani ih mogu nabaviti putem entrio sustava te fizički u Adriatic Social Club-u u Splitu i caffe baru Lampedusa u Starome Gradu. Cijena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 60 kn, za drugi dan 80 kn, a najbržih 150 fanova dobre glazbe i zabave mogu nabaviti festivalske karte po cijeni od 100 kn. Festival će biti održan uz sve, u tom trenutku, važeće mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Foto: Street Pulse Promo

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori