Nezaobilazni event ovog ljeta u Zagrebu je i ‘Ljetna StrossVentura’, a ove godine nudi za svakoga ponešto

Nezaobilazni event ovog ljeta u Zagrebu je i ‘Ljetna StrossVentura’, a ove godine nudi za svakoga ponešto

S prvim danima ljeta, tradicionalno, na jednoj od najljepših gradskih lokacija, zapadnoj strani Strossmayerovog šetališta (ulaz od Mesničke, ispod parka Grič), krenula je Ljetna StrossVentura. Otvorena je svaki dan od 11:00 do 00:00h, do 3. rujna. Jedan od nezaobilaznih evenata i ove će godine raznolikim programom obilježiti ljeto u Zagrebu.

Ljetna StrossVentura naslanja se na adventsku Strossventuru koja je proglašena za jednu od najpopularnijih lokacija prošlog Adventa, kao i na višegodišnju tradiciju Ljeta na Strossu koju su započeli i godinama njegovali Kraljevi ulice kao jedinstveni događaj sa starozagrebačkim urbanim štihom.

Ljetna StrossVentura donosi za svakoga ponešto

Za najmlađe tu su lutkarske predstave od utorka do nedjelje od 19:30 sati, srijedom će na svoje doći ljubitelji tematskih pub kvizova, a od četvrtka do nedjelje svaki tjedan čeka nas preko 40 akustičnih koncerata na kojima će nastupiti vrsni glazbenici među kojima su Luce, Vinko & Talvi Tuuli, Pava, Petra i Matija Antolić, Renato Metessi i mnogi drugi.

Za one željne osvježenja u vrućim ljetnim danima uz cjelodnevnu glazbenu kulisu retro uspješnica iz 50-ih, 60-ih, 70-ih, 80-ih i 90-ih, tu je i bar s bogatom ponudom pića, biranim koktelima, domaćim pivom i vinima, sladoledom te najljepšom terasom i najboljim pogledom na grad, koji je već postao omiljeni photo point za Zagrepčane i goste Zagreba. A ako od šetnje po gradu ogladnite, nema problema, tu je i naša gastro ponuda sa sada već legendarnim burgerima Stross i Gornji grad te drugim delicijama.

Bez događanja na Strossu više ne možemo zamisliti zagrebačko ljeto, a sasvim je sigurno da će i ovog ljeta Stross biti oaza uživanja za sve koji barem na kratko žele pobjeći iz gradske svakodnevice ili su u Zagreb došli kao turisti.

Foto: Ljetna StrossVentura

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori