fbpx

Nik Titanik prvi je gost nove sezone emisije KolibriS

Nik Titanik prvi je gost nove sezone emisije KolibriS

U prvoj emisiji nakon ljetne stanke emisija KolibriS ugostila je najpoznatijeg karikaturista Nika Titanika koji je krajem prošle godine velikom retrospektivnom izložbom “Kronika ljudske gluposti” obilježio punih 25 godina profesionalnog djelovanja.

Nik Titanik je jedini karikaturist na svijetu koji dnevno radi dvije karikature: jednu dnevno-političku i jednu sportsku karikaturu. Do sada je objavio preko 11.000 karikatura, a kako izgleda jedan radi dan u životu Nika Titanika, kako je Nik Titanik dobio svoj poznati nadimak, koji je bio prijelomni trenutak kada se odlučio profesionalno baviti karikaturom, što voli raditi u slobodno vrijeme i je li duhovit u privatnom životu kao u svojim karikaturama saznajte u novoj emisiji KolibriS!

S novom sezonom emisije dolaze i noviteti, pa su tako zahvaljujući tehničkoj podršci Igora Vuka preselili u novi studio, ozvučili se novim mikrofonima i osvježili novim osvjetljenjem, a uveli su i novitete u samu emisiju! Koje? Pogledajte novu emisiju i otkrijte sami!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *