Nikkin dnevnik 3: Znanje predstavlja novi nastavak simpatičnih (ne)zgoda omiljene tinejdžerice

Nikkin dnevnik 3: Znanje predstavlja novi nastavak simpatičnih (ne)zgoda omiljene tinejdžerice

Nakladnička kuća Znanje donosi nove živopisne i duhovite (ne)zgode tinejdžerice Nikki u novom nastavku Nikkinih dnevnika: Priče ne baš talentirane pop-zvijezde, američke spisateljice Rachel Renée Russell. Prva dva nastavka serijala uvela su nas u ne baš fantastični život ne baš popularne partijanerice, a Priče ne baš talentirane pop-zvijezde opisuju nove urnebesne izazove i probleme koje Nikki čekaju na putu osvajanja školske stipendije.

U prijevodu Hane Grete Matković, Nikkin dnevnik 3: Priče ne baš talentirane pop-zvijezde, kao i prethodna dva dnevnika ove simpatične tinejdžerice,dostupni su u knjižarama diljem zemlje te u webshopu Znanje po cijeni od 99,00 kn.

Autorica vješto dočarava zbunjenost i ranjivost djevojke na pragu puberteta. Komični crteži, izvedeni u stilu Gregovog dnevnika, dodaju priči element autoironičnog humora. Knjiga će se zasigurno svidjeti mlađim čitateljima koji nastoje pronaći svoje mjesto pod suncem.

Kirkus Reviews

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori