Nikolina Kovačević na novom početku otvara ‘Srce’

Nikolina Kovačević na novom početku otvara ‘Srce’

Nikolina Kovačević, umjetničkog imena N I K O L I N A, talentirana je mlada glazbenica koju je publika imala prilike čuti uživo na nastupima grupa Mayales, F5 ili Dementronomes i uvjeriti se u specifičnost njenog glasa. Ostvarila je i zapažene suradnje s Vannom, Zdenkom Kovačićek, Marinom Ivanovićem te Big bandom HRT-a, a oduševila je nastupima u showu Hrvatska traži zvijezdu. Solo karijeru najavljuje singlom Srce.

Pjesma govori o igrama moći u kojima se često ljubav miješa sa strahom. Jednom kad shvatimo da u svojim rukama držimo konce i ključ promjene, uvjerenja kojih se nekada slijepo držimo, izgubljeni u maštanjima koja ne reflektiraju realnost blijede. Takva spoznaja rezultira osnaživanjem što je i glavna tema ove pjesme

Nikolina

Režija i ideja spota djelo su Igora Ilića koji kroz igru svjetla i sjene te minimalističku koreografiju nastoji prikazati osnaživanje i transfer moći unutar veze. Osim što potpisuje režiju, Igor potpisuje i glazbu dok je tekst nastao u suradnji s Nikolinom Kovačević. Spot je snimljen u produkciji Studio DIV-a dok je za mix i mastering pjesme zaslužan Hrvoje Prskalo. Dinamičnosti spota doprinijele su izvanredne odjevne kombinacije koje je osmislila Barbara Repe te impozantan prostor Hotela Ilica koji je upotpunio cjelokupnu priču.

Pjesma Srce u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori