Nina Kraljić se vraća korijenima: Ne propustite koncert u Bunkeru

Nina Kraljić se vraća korijenima: Ne propustite koncert u Bunkeru

Koncertom Rijeka – Back to the roots koji će se održati 25.lipnja u Bunkeru u Samoboru, Nina Kraljić će, nakon duljeg perioda, ponovno nastupiti uživo pred publikom u Samoboru i predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime – Alkonost of Balkan.

Uz Ninu će nastupiti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu i djembama

Koncertom u Samoboru ova vrhunska vokalistica prisjetit će se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz The Voicea te prvim singlom Zaljuljali smo svijet, a publiku će razveseliti i novijim pjesama te osebujnim obradama po kojima je poznata. Nina je pripremila i presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, a posebno mjesto u programu zauzet će pjesma Rijeka koja označava novi početak njenog stvaranja i usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom Alkonost of Balkan.

Prodaja ulaznica kroz sustav Entrio, njihova fizička prodajna mjesta i online na www.entrio.hr.

Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH 

Koncert Rijeka – Back to the roots sufinanciran je putem natječaja Jer svirati se mora, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije za poticanje koncertne aktivnosti tijekom pandemije koronavirusa.  

FOTO: Nicolas Diamane 

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori