Nina Kraljić trio se napokon vraća na pozornice nakon korona pauze! U subotu dolazi u Hrvatski glazbeni zavod

Nina Kraljić trio se napokon vraća na pozornice nakon korona pauze! U subotu dolazi u Hrvatski glazbeni zavod

Nina Kraljić trio se napokon vraća na pozornice nakon korona pauze! U subotu, 29.5. dolazi u Hrvatski glazbeni zavod, u Zagrebu! Nina i njen bend izvesti će njezine najveće hitove i okupljenima prirediti i neka zanimljiva iznenađenja! Prisjetit ćemo se samih početaka sa već legendarnim izvedbama iz The Voica, prvim singlom Zaljuljali smo svijet pa sve do njenih novijih pjesama i posebnih obrada po kojima je Nina poznata!

Unikatno i posebno kao uvijek

Bit će to presjek etno i filmske glazbe sa naravno pjesmom koja označava novi početak Nininog stvaranja i stilsko usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom Alkonost of Balkan. Upravo zbog tog razloga ovaj koncert simbolično je nazvan Rijeka / Back to the roots! Projekt Alkonost of Balkan njeguje etno cijelog Balkana, sa obradama napravljenim na potpuno nov način.

Alkonost je mitološka žena ptica slavenskih korijena koja ljepotom svog glasa utječe na ljude, zaštitnica drevnih pjesama i nota, prenositelj zvuka i starog korijena glazbe, koja nas uči o našim slavenskim korijenima!

Nina Kraljić trio čeka vas 29.5.2021. u Hrvatskom glazbenom Zavodu, Gundulićeva 6, s početkom u 20 h!

  • Nina Kraljić- vokal
  • Miroslav Gugić- gitara
  • Ivan Judaš- handpan, djembe

Otvorena je i Velika i Mala dvorana Hrvatskog glazbenog zavoda, a ulaznice po cijeni od 60,00 HRK možete kupiti on-line na web stranici Hrvatskog glazbenog zavoda www.hgz.hr ili osobno na blagajni Hrvatskog glazbenog zavoda – radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 11 do 13 h te od 18 do 20 sati te jedan sat prije početka koncerta.

Program je sufinanciran putem Natječaja Jer svirati se mora provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

FOTO: Nicolas Diamane

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori