Noelle je novo ime na glazbenoj sceni, a njena pjesma ‘Halo’ na prvu ulazi u uho

Noelle je novo ime na glazbenoj sceni, a njena pjesma ‘Halo’ na prvu ulazi u uho

Mladi producent ZETZ čije su pjesme u suradnji sa Igorom Delačem osvojile radijski eter i vrhove top ljestvica, publici predstavlja novu pjesmu „Halo“, ali i novo ime na glazbenoj sceni – NOELLE.

Iza imena Noelle krije se talentirana osječka pjevačica i plesačica Ivana Crnković koja pjesmom „Halo“ započinje novu glazbenu avanturu i putovanje ka vrhovima top lista.

Sudbonosni susret Noelle i ZETZ-a dogodio se na CMC Festivalu u Vodicama

Noelle je tada nastupala kao koreografkinja i plesačica Meri Andraković, dok je ZETZ nastupio sa hit pjesmom „U ritmu ljubavi“ koja je osvojila titulu najemitiranije pjesme CMC Festivala.

Bila je član grupe Alibi kada je zamijenila Franku Batelić

Tada je saznao da se Noelle plesom bavi profesionalno te vodi vlastiti plesni studio „Illusion“ s kojim je osvojila 3. mjesto na najvećem svjetskom plesnom natjecanju DWC, u konkurenciji od čak  8.000 plesača. Taj slučajni susret u backstageu CMC Festivala doveo ih je do ideje da njezin pjevački i plesački talent prezentiraju kroz modernu i atraktivnu pjesmu.

Uživam raditi s Noelle jer je vrlo talentirana i jedinstvena osoba. Sama ideja da spoji ples i glazbu nešto je što na ovim prostorima nismo navikli gledati te mi je iz tog razloga naša suradnja vrlo zanimljiva i izazovna. Kada pišem pjesme, uvijek ih nastojim maksimalno prilagoditi osobi koja ih pjeva. Nastojim pjesmom izvući ono najbolje iz glasa, ali i osobnosti i karaktera pjevača. Sve je podređeno cilju da se istakne ljepota i autentičnost. Kod Noelle je situacija specifična jer ima previše toga lijepoga za ponuditi, a povrh svega tu je i ples, te je meni kao producentu s time dodatno zakomplicirala život. Nije bio jednostavan zadatak sve to uklopiti u smislenu cjelinu, no vjerujem da se trud isplatio. Najsretniji sam zbog toga što sam radeći na pjesmi “Halo” dobio savršenu viziju za buduće pjesme.

Zetz

Rezultat njihovog zajedničkog truda je pjesma „Halo“, s kojom Noelle publici po prvi puta predstavlja svoj jedinstven glazbeno-plesni izričaj. Kako sama kaže, „Halo“ je tek početak. ZETZ je još jednom napisao zaraznu melodiju koja na prvu „ulazi u uho“ te je oplemenio vrhunskom glazbenom produkcijom, dok se Noelle pobrinula za senzibilnu vokalnu interpretaciju, kao i koreografiju te kostimografiju spota. 

Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory), dok aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić (ZETZ). Spot za pjesmu “HALO” snimljen je u produkciji Cinematic studija pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera. 

U prvi tren se činilo da spot nikako neće biti moguće snimiti

Pjesmu objavljuje diskografska kuća „Menart“. Pjesmu „Halo“ prati zanimljiv i dinamičan spot čiji je nastanak bio ekstremno dramatičan. Naime, spot je zbog epidemioloških mjera zamalo – zabranjen. Noelle je koreografije za spot pripremala i uvježbavala više od mjesec dana. Kada se približio termin snimanja i kada je sve već bilo dogovoreno i spremno, uvedene su zabrane okupljanja. U prvi tren se činilo da spot nikako neće biti moguće snimiti. No, uz velike napore Noelle i njezinih suradnika uspjeli su dobiti dozvolu Stožera civilne zaštite te je spot uspješno snimljen.

FOTO: Marko Džavić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori