Noelle Vas poziva da pogledate spot za pjesmu ‘Ne laži’

Noelle Vas poziva da pogledate spot za pjesmu ‘Ne laži’

Nakon velikog uspjeha koji je postigla sa svojim prvim hit singlom Halo kojeg je izvela u suradnji sa ZETZ-om i sa kojim je osvojila vrhove top lista, NOELLE Vam predstavlja video spot za pjesmu NE LAŽI. I ovaj put radi se o energičnoj plesnoj pjesmi sa kojom će se publici predstaviti na CMC festivalu. Zarazna melodija refrena i fraza ne laži koju čujemo ili na koju pomislimo gotovo svakodnevno, na prvu ulaze u uho i teško ih je istjerati iz glave. Potvrda tome je njen ulazak na visoko 4. mjesto nacionalne top liste  HRTOP40. Pjesmu objavljuje MENART, a potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). Za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan je Ivan Zečić (ZETZ).

Noelle je, slijedeći svjetske trendove, odlučila svoju glazbu obogatiti zvukom sa kraja devedesetih

Producent i autor pjesme, ZETZ, spojio je taj svima poznati zvuk sa modernim zvukom današnjice. Pjesma Ne laži tako je postala zvučnim vremeplovom koji slušatelje na nekoliko minuta odvodi u vedru prošlost. Video spot za pjesmu Ne laži sniman je u prostoru tvornice obuće Borovo. Za koreografiju, kostimografiju i scenarij ponovno se pobrinula sama Noelle. Time je ponovno pokazala svu raskoš i šarolikost njezinog talenta. Rijetki su ljudi koji djeluju na više različitih polja, a istovremeno su uspješni. Svojim emotivnim i energičnim plesnim pokretima Noelle sugestivno dočarava priču pjesme i time pojačava ukupan dojam koji pjesma ostavlja na gledatelje.  Spot je sniman u režiji Marka Džavića i Domagoja Oklopčića, a u spotu pored Noelle plešu članice njezinog plesnog studija Illusion.

Pjesma Ne laži, osim po zvuku, ističe se i po neobičnoj poruci koju prenosi

Naime, tekst pjesme govori o stvarnim i čestim životnim iskustvima u kojima se svako može prepoznati. Gotovo se svakodnevno susrećemo sa lažima pa makar i onima najistinitijima. Često je baš svima jasno da netko laže, ali se nitko toj osobi ne usudi reći da prestane lagati. Noelle u ovoj pjesmi poručuje upravo to i obraća se svima koji su nas lagali, a kojima nismo imali snage reći – Ne laži.

Izuzetno me veseli da je publika u kratko vrijeme tako lijepo prihvatila moj novi singl „Ne laži“ koji je odmah ušao na sam vrh top lista i time prati uspjeh mog prethodnog singla. Isto tako se radujem i sa nestrpljenjem očekujem moj skori nastupu na CMC festivalu u Vodicama. Velika pozornica, rasvjeta i brojna publika, biti će dodatni motiv da dam sve od sebe i pokažem se u što boljem svjetlu. Spoj pjesme i plesa nije nešto što se tako često može vidjeti na domaćoj glazbenoj sceni, a to je moj najveći adut. To je nešto po čemu se razlikujem od ostalih izvođača. CMC festival mi je ostao u jako lijepom sjećanju jer se upravo u Vodicama rodila ideja o početku moje pjevačke karijere. Taj slučajan susret sa ZETZ-om totalno je promijenio moj život i donio mi uspjeh o kojem nisam mogla niti sanjati.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori