fbpx

Nova akademska godina donosi i prvi studentski Kampus pub kviz

Nova akademska godina donosi i prvi studentski Kampus pub kviz

U “novom normalnom” stilu počinje i nova akademska godina. Nekoliko mjeseci studenti nisu vidjeli svoje kolege i profesore, a donesenom odlukom o nastavi uživo vraćaju se starom (ali i novom) načinu rada.

Udruga studenata latinskog jezika u suradnji s organizatorima Chill Out Pub Quiza na Trešnjevci odlučila je organizirati prvi ovogodišnji Kampus Pub Quiz.

U četvrtak, 15.10. u 17 sati u Caffe bar Terazza (Ulica Vukomerec 22) počinje prvi ovogodišnji Kampus Pub Quiz.

Dobrodošli su svi – i profesori i studenti, no broj timova je ograničen pa svakako ispunite prijavni obrazac na vrijeme. Kotizacija iznosi 10 kuna po članu, a u timu maksimalno mogu sudjelovati četiri člana.

Nagrade za najbolje natjecatelje su poklon paket domaćina, Caffe bara Terazza; ulaznice za premijeru novog stand-up comedy showa Oženjeni, BIS comedy kolektiva – nove stand-up scene u Centru za kulturu Trešnjevka i ulaznice za predstavu Donor u Teatru &TD.

Dođite, zabavite se i naučite nešto novo!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *